tr

Asphalt 9 Legends
Şimdi Yükle
Asphalt 9 Legends
Asphalt 9 Legends

Asphalt 9 Legends

Araç Simülatörü Drift Sürüş‪ü‬

Geliştirici: Gameloft
Uygulama Boyutu: 3,3 GB
Çıkış Tarihi: 1 Ağu 2018
Fiyat: FREE
4.7
136860 Derecelendirme
Boyut:
3,3 GB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Yarış heyecanı tam gaz devam ediyor. Artışlarla, driftlerle ve saf dışı bırakacağın rakiplerle dolu gerçek dünyadan mekanlara dal. Sayıları her geçen gün artan 200'den fazla hiper arabayı topla; Ferrari, Porsche veya Lamborghini gibi en prestijli markalarla yarış. Birçok ödül kazanmış bu arcade yarış oyununda zirveye oyna!

Toplayıp kişiselleştirebileceğin efsanevi arabalar
Dünyanın en ünlü markaları arasından özenle seçilmiş en muhteşem hız makineleriyle yarış. İster istatistiklerini yükselt, ister fren kaliperlerinin rengini seç, istersen karbon parçalar ekle; arabalarını kişiselleştirmek için bir sürü seçeneğin var.

Nefes kesen pistler
San Francisco, Kahire, Osaka gibi gerçek dünyadan 17 mekandaki 185 pistte, yer çekimi tanımayan yarışlarda yüreğin ağzına gelsin. Amerika'nın kırlarında devasa kasırgaların kıyısında yarış, Himalayalar'da heyelanlardan sakın, yarışta seni bekleyen bir sürü tehlike var!

Tekli ve çok oyunculu
Büyük ödüller için 8 oyunculu canlı yarışlara katıl veya 900'den fazla tekli kariyer etkinliğini tamamla! Hatta bir Kulüp kurup diğer oyuncuları aynı çatı altında toplayarak kulübünün prestijini artırabilir, dönüm noktası ödüllerinin kilidini açabilirsin.

Kulüple işbirliği yap
Dönüm noktası ödüllerinin kilidini açmak ve Kulüp skor tablosunda tırmanmak için Kulüp üyelerinle yarış. Ayrıca istediğin yarış pistinde kendi özel yarışlarını yaratarak Kulüp arkadaşlarına meydan okuyabilirsin.

Etkinlikler ve ödüller
Arabalarına ekstra kaynak biriktirmek için günlük etkinliklerde yarış. Dilersen ayrıcalıklı arabalar kazanmak için Özel Etkinliklerde de oynayabilirsin, aynı zamanda bu arabalara adanmış oyun modlarında yarışabilirsin.

Süregelen içerikler
Oyun düzenli olarak güncellendiği için her zaman oyuncularla buluşmayı bekleyen yeni arabalar, yeni özellikler veya yeni pistler oluyor.

İnanılmaz yarış kontrolleri
Profesyonel bir yarışçı gibi sürüşler çıkarmak için keskin refleksler gerektiren manuel kontrolleri deneyimle veya kullanıcı dostu TouchDrive kontrol tasarımıyla direksiyon hakimiyetine değil eğlenceye odaklan!

_____________________________________________

Bu oyun ücretli rastgele ürünler de dahil olmak üzere uygulama içi satın alımlar içerir.

Resmi web sitemizi ziyaret et: http://gmlft.co/website_TR
Yeni blogumuza göz at: http://gmlft.co/central

Bizi sosyal medyada takip etmeyi unutma:
Facebook: http://gmlft.co/SNS_FB_TR
Twitter: http://gmlft.co/SNS_TW_TR
Instagram: http://gmlft.co/SNS_IG
YouTube: http://gmlft.co/GL_SNS_YT

Gizlilik Politikası: https://www.gameloft.com/tr/privacy-notice/
Kullanım Şartları: http://www.gameloft.com/tr/conditions-of-use
Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi: http://www.gameloft.com/tr/eula
Daha Fazla Göster
Asphalt 9 Legends 4.5.1 23 Şub 2024
23 Şub 2024 Sürüm Geçmişi
İtalya'ya hoş geldin! Antik tarihin güçlü modern arabalarla buluştuğu bir yer! İki harika yeni sezonu tanıtıyoruz: Italian Revolution Part 1 ve Italian Revolution Part 2.Overclock GELDİ!En sevdiğin arabaların gücünü eski sınırlarının ötesine taşı! Yepyeni Overclock Çiplerini hemen kullanmaya başla!Yeni arabalar!Ferrari Daytona SP3, Lamborghini Huracán STO, Pagani Utopia Coupé, Alfa Romeo Giulia GTAm, ATS GT ve daha fazlası...Güle güle, Sezon Jetonları!Geri bildirimleri duyduk. Asphalt'ta Sezon Jetonlarına son veriyoruz.Formula E ile özel ortaklık açıklandı!Formula E GEN2 Asphalt Edition'ı koleksiyonuna ekle ve yaklaşan ayrıcalıklı etkinlik için gözünü dört aç!Reklam izledikten sonra daha fazla Kredi kazanma şansı daha yüksek!Reklam izledikten sonra x6 veya x12 Kredi teklifi alma şansı önemli ölçüde artırıldı!

~Gameloft
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Asphalt 9 Legends
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.5.1
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.gameloft.asphalt9
Boyut: 3,3 GB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 1 Ağu 2018
Son Güncelleme: 23 Şub 2024
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Gameloft
Dil: -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Gameloft
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle