languages tr

n11 – Online Alışveriş
Şimdi Yükle
n11 – Online Alışveriş
n11 – Online Alışveriş

n11 – Online Alışveriş

Alışveriş Moda

Geliştirici: n11.com
Uygulama Boyutu: 110,2 MB
Çıkış Tarihi: 19 Ara 2013
Fiyat: FREE
4
655,845 Derecelendirme
Boyut:
110,2 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Online alışverişin adresi n11 iPhone uygulamasıyla moda, elektronik ve market alışverişinden otomotiv ürünlerine, yüz binlerce mağazaya ve milyonlarca ürüne anında ulaşabilirsin; hem de uygulamaya özel kampanya ve indirim fırsatlarıyla!
Her gün 13.00 & 20.00’de mobile özel süper fırsatlar köşesinden güne özel indirimleri yakalayabilir, aradığın ürüne indirimli fiyatlarla sahip olabilirsin.
Mobilden alışveriş kazandırıyor! İhtiyacın olan ürünü mobile özel fiyatla satın alabilir, her gün değişen mobil fırsatları takip ederek istediğin ürünü uygun fiyat avantajıyla alabilirsin.

Kategoriler:

Elektronik
Samsung, Apple, Xiaomi, Oppo, Realme, TCL, LG, General Mobile, Monster, Logitech, MSI, Dell, Lenovo, Asus, Casper, Acer, Huawei, Canon, Nikon, Sony, JBL, Siemens, Vestel, Profilo, Bosch, Philips, Tefal, Arzum, Karaca, Homend, Grundig gibi markaların bilgisayar, akıllı telefon, televizyon, beyaz eşya, elektrikli ev aleti, fotoğraf makinesi, kamera ve aksesuarlarını bulabileceğiniz binlerce çeşit ürün & farklı mağaza seçenekleri mobil uygulamada sizi bekliyor.

Moda
Moda tutkunları n11’de! Flo, Lumberjack, Hammerjack, Ninewest, Polaris,Tergan, Greyder, Scooter, Lacoste kadın & erkek ayakkabılar; Mavi, Penti, Altınyıldız, Colin’s, Avva, Hatemoğlu, Lufian, Koton, Jack & Jones, Kiğılı, Levis, Ramsey & diğer marka kadın & erkek giyim ürünleri; çanta & güneş gözlüğü modelleri; düğün, davet & organizasyon ürünlerine kadar aradığınız her şey giyim & ayakkabı kategorisinde.

Kozmetik & Kişisel Bakım
Avon, Burberry, Christian Dior, Giorgio Armani & diğer marka parfümler, deodorant çeşitleri, saç, yüz & cilt bakım ürünleri, sağlık ve medikal ürünler, kadın & erkek bakım ürünleri ve güzellik salonu & kuaför ürünlerini de kapsayan geniş ürün yelpazesi ile kozmetik & kişisel bakım kategorisi n11 uygulamasında.

Otomotiv, Motosiklet
Volkswagen, Ford, Fiat, Peugeot, Opel, Toyota, BMW, Audi ve diğer marka otomobil aksesuar & tuning ürünlerinden yedek parçasına, Meguiars, Sonax ve diğer oto bakım ürünlerine, ses sistemlerinden Tomtom, Garmin, Navitech & diğer navigasyon cihazlarına; Michelin, Pirelli, Goodyear, Lassa, Petlas lastiklerden Alpinestar, Revit, Arai, Shoi & diğer motosiklet ekipmanlarına dair aradığınız her şey burada!

Anne & Bebek
Bebek alışverişine dair her şey: Bebek maması, bebek & hamile giyim, bebek arabası, oto koltuğu, emzirme ürünleri, sağlık ürünleri, anne & bebek ile ilgili aradığınız her şey anne & bebek kategorisinde.

Mücevher & Saat
Çeyrek, yarım & tam altın, gümüş takılar; Seiko, Emporio Armani, Michael Kors saatler; ikinci el antikalar & koleksiyon ürünleri; Altınbaş, Gülaylar, Atasay, Ariş pırlanta yüzük, kolye & takı çeşitleri; altın, gümüş & bujiteri takılar için Mücevher & Saat kategorisini ziyaret edebilir, alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Spor & Outdoor
Fitness kategorisinde Voit ve Dynamic; spor giyim ve ayakkabıda Adidas, Nike, Puma & Jump; outdoor & kampta The North Face, Columbia & Lafuma ürünleri ön plana çıkıyor. Avcılık, balıkçılık, bisiklet, tekne, yat malzemeleri ve spora dair tüm ürünlere n11 mobil uygulamasından erişebilirsiniz. Spor alışverişi için doğru yerdesiniz.

Kitap, Müzik, Film, Oyun
Sony, Nintendo gibi markaların video oyun & konsolları; Lego, Hasbro, Mattel, DJI gibi markaların çocuk oyuncakları ve hobi ürünleri; Pegasus Yayınları, Epsilon Yayınları, Yamaha, Casio gibi markaların tüm kitap, müzik ürünleri; Edding, Bic, Faber-Castell, Noki marka kırtasiye ürünleri ve daha fazlası sizi bekliyor.

Ev & Yaşam
Mobilya, dekorasyon & aydınlatma ürünleri, ev tekstilinde Taç, Merinos, Saray Halı gibi markalar, banyo & ev gereçleri, mutfak gereçlerinde Schaffer, Korkmaz gibi öncüler; 3M, Bosch yapı market ürünleri, kırtasiye & ofis ürünleri n11 iPhone uygulamasında.

Mobil Uygulama Özellikleri – Uygulama Üzerinden Erişimler
• Güvenli Ödeme ve Alışveriş
• Ürün İadesi
• Çok Satan Ürünler
• Süper Fırsatlar – Günün İndirim Fırsatları
• Anında İndirimler
Daha Fazla Göster
n11 – Online Alışveriş 12.3 4 Eki 2023
4 Eki 2023 Sürüm Geçmişi
Yeni bir güncelleme ile karşınızdayız!Artık Kuponlarım ekranlarında bekleyen uçuş puanlarınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca puan hareketlerim sayfasından tahmini yüklenme tarihlerini ve sipariş detaylarını inceleyerek, yüklenecek puanlarınızı daha iyi takip edebilirsiniz.Keyifli alışverişler dileriz. Öneri ve yorumların için bekliyoruz. :)

~n11.com
Hakkında Daha Fazla Bilgi: n11 – Online Alışveriş
Fiyat: FREE
Sürüm: 12.3
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.n11.mf
Boyut: 110,2 MB
Tür: Shopping
Çıkış Tarihi: 19 Ara 2013
Son Güncelleme: 4 Eki 2023
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: n11.com
Dil: Türkçe -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: n11.com
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle