languages tr

Flashscore - canlı skor
Şimdi Yükle
Flashscore - canlı skor
Flashscore - canlı skor

Flashscore - canlı skor

Canlı maç sonuçlar‪ı‬

Geliştirici: Livesport s.r.o.
Uygulama Boyutu: 144 MB
Çıkış Tarihi: 6 Ara 2013
Fiyat: FREE
4.8
19547 Derecelendirme
Boyut:
144 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
30+ spor dalından ve dünyanın dört bir yanından 6000'den fazla lig/turnuvadan en güncel canlı skorlar, istatistikler ve diğer bilgiler. Flashscore ile artık tek bir golü kaçırmayacaksınız. Bunun için skor kapsamımızda bulunan 6000'den fazla lig/kupada takip ettiğiniz maçları, takımları veya oyuncuları seçmeniz yeterli. Bildirimlerimiz ile maçtaki tüm önemli anlardan haberdar olacaksınız.


HIZLI VE DOĞRU CANLI SKORLAR

• GENİŞ KAPSAM: Uygulamamızda futbol, basketbol, tenis, voleybol, hentbol ve diğer 33 spor dalını bulabilirsiniz. Dünyanın dört bir yanından 6000’den fazla lig ve kupadan skor bilgisi veriyoruz – sadece futbolda 1200’den fazla lig/kupayı bizimle takip edebilirsiniz!
• HIZ: Bir gol atıldığında, kırmızı kart çıktığında, set veya periyot sona erdiğinde; bundan maçı canlı olarak izleyenlerle aynı anda haberiniz olacak.


ARTIK MAÇ KAÇIRMAYACAKSINIZ

• FAVORİ TAKIMLAR VE MAÇLAR: Zamanınızı boşa harcamayın ve sadece favori maçlarınızı, takımlarınızı veya lig/kupalarınızı takip edin.
• BİLDİRİMLER VE UYARILAR: Maç başlangıcı, kadrolar, goller – artık bu gibi önemli bilgileri kaçırmayacaksınız. Tek yapmanız gereken takip etmek istediğiniz maçları seçmek ve mobil cihazınızdan bildirimleri beklemek.
• SENKRONİZASYON: Bilgisayar, cep telefonu ve tablet arasında çok mu geçiş yapıyorsunuz? Merak etmeyin, buna hazırız: kayıtlı bir kullanıcı olarak kişiselleştirilmiş bilgilerinizin tamamını tüm cihazlarınızda göreceksiniz.


PUAN DURUMU VE MAÇ BİLGİLERİ

• CANLI ANLATIM: Maçı televizyonda izleyemiyor musunuz? Üzülmeyin: metin tabanlı kapsamlı maç anlatımımız ile maçı tüm ayrıntılarıyla takip edebileceksiniz.
• KADROLAR VE SON MAÇLAR: Maç başlamadan önce kadroları mı görmek istiyorsunuz? Uygulamamızla kadrolardan önceden haberdar olacaksınız. Ayrıca, iki takım arasında oynanan son maçlara da göz atabilirsiniz.
• CANLI PUAN DURUMU: Bir golün anlamı çok büyük olabilir. Canlı puan durumu ile kaydedilen bir golün puan durumunda yarattığı değişikliği ve aynı zamanda gol krallığı yarışını nasıl etkilediğini göreceksiniz.


PREMIUM ÖZELLİKLER

Aboneliğin süresi 1 yıllıktır. Satın alma işlemi onaylandığında ödeme iTunes Hesabına yansıtılacaktır. Mevcut abonelik periyodunun sonuna en az 24 saat kala otomatik yenileme devre dışı bırakılmadığı takdirde abonelik otomatik olarak yenilenecektir. Mevcut abonelik süresinin sonuna 24 saat kala hesaptan yenileme ücreti alınacak ve yenileme bedeli yansıtılacaktır. Abonelik kullanıcı tarafından yönetilebilir ve satın alma işleminden sonra kullanıcının Hesap Ayarlarından otomatik yenileme kapatılabilir.


Kullanım Şartları: https://livesport.eu/terms-of-use/tr
Gizlilik politikası: https://livesport.eu/privacy-policy/tr
Daha Fazla Göster
Flashscore - canlı skor 5.13.1 17 Nis 2024
17 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
- Hokey oyuncularının maçtaki performansını oyunsu profilinde Maçlar sekmesinde görebilirsiniz. Burada oyuncunun kaydettiği golleri, asistleri, oynadığı dakikaları ve tabii ki, kalecilerin kurtarış yüzdelerini görebilirsiniz.

~Livesport s.r.o.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Flashscore - canlı skor
Fiyat: FREE
Sürüm: 5.13.1
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: eu.livesport.FlashScore-com
Boyut: 144 MB
Tür: Sports
Çıkış Tarihi: 6 Ara 2013
Son Güncelleme: 17 Nis 2024
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Livesport s.r.o.
Dil: Türkçe - Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Bengalce - Danca - Endonezce - Filipince - Fince - Fransızca - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Kannada - Kazakça - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Tamil - Tayca - Telugu - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Livesport s.r.o.
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle