languages tr

Google TV Film ve TV İzleyin
Şimdi Yükle
Google TV Film ve TV İzleyin
Google TV Film ve TV İzleyin

Google TV Film ve TV İzleyin

Yayın uygulamalarında arayın

Geliştirici: Google
Uygulama Boyutu: 65,9 MB
Çıkış Tarihi: 30 Mar 2016
Fiyat: FREE
4.1
182 Derecelendirme
Boyut:
65,9 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Daha önce Play Filmler ve TV adıyla sunulan Google TV uygulaması, uygulamalarınızdaki sevdiğiniz eğlence içeriklerini tek bir yerde toplayıp tadını çıkarmanızı kolaylaştırır. Google TV ile yapabilecekleriniz:

Ne izleyeceğinize karar verin
Yayın uygulamalarınızdaki film ve TV dizisi bölümlerine, konulara ve türlere göre düzenlenmiş olarak tek bir yerden göz atabilirsiniz. Hem sevdiğiniz içeriklere hem de erişiminiz olan hizmetlerdeki trendlere göre hazırlanan önerilerle yeni içerikler keşfedebilirsiniz. İlgilendiğiniz içeriklerin hangi uygulamalarda yayınlandığını öğrenmek için başlıklara göre arama yapabilirsiniz.

Keşfettiğiniz tüm içerikleri ekleyeceğiniz bir liste oluşturabilirsiniz
Daha sonra izlemek istediğiniz ilgi çekici programları ve filmleri izleme listenize ekleyerek yeni keşiflerinizi takip edebilirsiniz. İzleme listesi tüm cihazlarınızda paylaşıldığı için TV'nizden, telefonunuzdan ve dizüstü bilgisayarınızdaki herhangi bir tarayıcıda arama yaparak listenize ekleme yapabilirsiniz.

En sevdiğiniz içerikleri yanınızda götürün
İster yan odaya ister evden uzaklara gidin önerileriniz, kitaplığınız ve izleme listeniz her yere sizinle gelir. Satın aldığınız eğlence içeriklerini mobil cihazınızda hemen izleyebilir veya internete bağlı değilken izlemek üzere kitaplığınızdan indirebilirsiniz.

Telefonunuzu Google TV uzaktan kumandası olarak kullanma: Uzaktan kumandanız kaybolsa bile uygulamada yerleşik olarak bulunan uzaktan kumandayı kullanarak keyifle izleyebileceğiniz güzel içerikler bulabilirsiniz. Ayrıca Google TV'nizde ya da diğer Android TV OS cihazlarınızda karmaşık şifreleri, film adlarını veya arama terimlerini hızlıca yazmak için telefonunuzun klavyesini kullanabilirsiniz. Google TV hakkında daha fazla bilgi için: https://tv.google
Daha Fazla Göster
Google TV Film ve TV İzleyin 3.18.00001 17 Oca 2024
17 Oca 2024 Sürüm Geçmişi
* Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri

~Google
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Google TV Film ve TV İzleyin
Fiyat: FREE
Sürüm: 3.18.00001
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.google.Movies
Boyut: 65,9 MB
Çıkış Tarihi: 30 Mar 2016
Son Güncelleme: 17 Oca 2024
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Google
Dil: Türkçe - Afrikaan Dili - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Slovence - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Google
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle