tr

Teknosa – Alışveriş Teknoloji
Şimdi Yükle
Teknosa – Alışveriş Teknoloji
Teknosa – Alışveriş Teknoloji

Teknosa – Alışveriş Teknoloji

Geliştirici: TEKNOSA A.Ş.
Uygulama Boyutu: 65 MB
Çıkış Tarihi: 30 Eki 2013
Fiyat: FREE
4.1
3995 Derecelendirme
Boyut:
65 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Teknosa mobil uygulamasına hoş geldiniz! Dünyanın önde gelen teknoloji markalarının ürünlerini keşfederken size özel bir alışveriş deneyimi yaşamanız için tasarlanan mobil mağazamızda online alışveriş her zamankinden de kolay! Teknosa Mobil Uygulamasında Neler Var? En yeni teknoloji ile üretilmiş binlerce çeşit ürünle aranızdaki engelleri kaldıran Teknosa mobil uygulaması, 7/24 sizinle! Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde teknoloji dünyasına adım atmanızı ve o dünyada aradıklarınızı saniyeler içerisinde bulmanızı sağlayan mobil uygulamamızda;

• Yüzlerce kategorideki binlerce ürünü inceleyebilir,
• Teknolojideki güncel yenilikleri takip edebilir,
• Turuncu indirimler ile avantajlı bir sanal alışveriş deneyimi yaşayabilir,
• Seçtiğiniz ürünleri güvenle sipariş verebilirsiniz.
• İhtiyaç duyarsanız telefonla satış hizmetimizden yararlanabilir, seçtiğiniz ürünü satış temsilcimizle görüşme yaparak satın alabilirsiniz.
• Teknosa TeknoClub üyeleri arasında yer almanız hâlinde kazanımlarınızı artırmanız da mümkün. Yalnızca TeknoClub üyelerine özel indirimlerden, hediyelerden ve özel ayrıcalıklardan yaralanabilir; harcadıkça daha çok kazanmanın keyfini sürebilirsiniz. Teknoloji Teknosa ile Güzel! Bilgisayar ya da laptop, akıllı telefon ya da akıllı saat, beyaz eşya ya da oyun konsolu, bluetooth kulaklık ya da akıllı ev ürünleri… Yaşamınıza teknoloji ile birlikte konfor katmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm elektronik ürünler için adresiniz Teknosa. Her evin olmazsa olmazları arasında yer alan çamaşır makinesi, buzdolabı, robot süpürge gibi beyaz eşyalar; ailecek geçirilen vakitlere eğlence katan televizyon ve hoparlör modelleri; mutfak lezzetini artıran kahve makinesi, airfryer ve mutfak robotu gibi elektrikli ev aletleri de Teknosa online alışveriş uygulamasında sizleri bekliyor. Fiziksel mağazalarımızdan uzaksanız ya da ihtiyaçlarınızı dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde online olarak karşılamak istiyorsanız mobil uygulamamız ile geniş ürün yelpazemiz arasından seçiminizi yapabilir, ürünleri detaylı olarak inceleyebilir ve siparişinizi güvenle oluşturabilirsiniz. Aradığın Online Alışveriş Fırsatları Şimdi Seninle!

Online alışverişin konforu ve fiyat avantajları Teknosa farkıyla şimdi mobil uygulamamızda. Mobil uygulamamıza özel indirimlerden yararlanmak için tek yapmanız gereken turuncu fırsatları avucunuza kadar getiren mobil uygulamamızı indirmek. Üstelik dilerseniz üye olmanıza da gerek yok, mobil uygulamamızdan alışveriş yapmak yalnızca saniyelerinizi alacak. İhtiyaç duyduğunuz ve indirimini yakaladığınız ürünü sepetinize ekleyebilir, üye olmadan alışverişe devam edebilir ve mailinize gelen onay koduyla siparişinizi tamamlayabilirsiniz. Teknosa ile sanal alışveriş her zamankinden zahmetsiz! Teknosa ile Güvenli Alışveriş Deneyimi! Binlerce fırsat ve avantajlı kampanyaya, dünyaca ünlü markaların birbirinden işlevsel ürünlerine kolayca ulaşabileceğiniz mobil uygulamamızdan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Sanal alışveriş deneyiminizi bir üst noktaya taşımak için mobil uygulamamızda SSL Güvenlik Sertifikası bulunuyor. Güvenli e-ticaret için hesabınızın sahipliği doğrulanıyor, kullandığımız şifreleme teknolojisi sayesinde verilerinizin manipüle edilmesi engelleniyor. Teknosa, Yaşamınızı Güzelleştirir. Apple, Samsung, Sony ve Siemens gibi dünyaca ünlü markaların cep telefonu, tablet, bilgisayar, televizyon, beyaz eşya ve elektrikli mutfak aletleri gibi yüksek performanslı ve hayatınızı kolaylaştıracak ürünleri; eviniz için aydınlatma sistemleri, ofisiniz için kırtasiye malzemeleri, hobilerinizi doyasıya yaşamanız için enstrümanlar Teknosa mobil uygulamasında. Dahası da var! Doğa ile baş başa kalmak isteyenlere özel birbirinden işlevsel kamp ekipmanları da formuna dikkat edenlerin vazgeçilmezi olan spor fitness ekipmanları da Teknosa farkıyla sizlere sunuluyor.

Teknosa’nın, sürekli genişleyen ürün yelpazesini incelemek için zaman kaybetmeden mobil uygulamamızı indirebilirsiniz. Mobil dünyada görüşmek dileğiyle!
Daha Fazla Göster
Teknosa – Alışveriş Teknoloji 7.1.4 6 Mar 2024
6 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
Bu Güncellemeyle;Kullanıcı deneyimini etkileyen hatalar düzeltildi.Geri bildirimlerin değerlendirildiği geliştirmeler yayına alındı.

~TEKNOSA A.Ş.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Teknosa – Alışveriş Teknoloji
Fiyat: FREE
Sürüm: 7.1.4
Uyumluluk: iOS 11 veya Sonrası
Paket Kimliği: teknosa.mobile.com
Boyut: 65 MB
Tür: Shopping
Çıkış Tarihi: 30 Eki 2013
Son Güncelleme: 6 Mar 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: TEKNOSA A.Ş.
Dil: İngilizce -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: TEKNOSA A.Ş.
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle