languages tr

RandGo
Şimdi Yükle
RandGo
RandGo

RandGo

Geliştirici: Renault
Uygulama Boyutu: 100,1 MB
Çıkış Tarihi: 4 Eyl 2014
Fiyat: FREE
4.5
2348 Derecelendirme
Boyut:
100,1 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Uyumluluk: Bu uygulama, Connect R&Go araba radyosu ile donatılmış Twingo, Yeni Clio, Yeni Captur, Yeni Trafic, Yeni Master ve Kangoo modelleri ile uyumludur.
R&Go ile akıllı telefonunuzu sürüş sırasında gönül rahatlığıyla kullanın

R&Go Renault aracınıza mükemmel şekilde entegre olmak üzere tasarlanmış pratik ve akıllı bir uygulamadır. Sezgisel arayüzü akıllı telefonunuzu/tabletinizi Renault ile farklı bir şekilde kullanmayı keşfetmenizi ve telefonunuzun ve aracınızın tüm fonksiyonlarına ergonomik ve sezgisel şekilde erişebilmenizi sağlayacaktır.

Kendi aracınızda kendi evreniniz:

- Kişiselleştirilebilir arayüz: Arayüzünüzü hizmetinize sunulan kısayol ve pencere öğeleri sayesinde kişiselleştirin. Ayrıca R&Go uygulamanız üzerinden akıllı telefonunuzun tüm içeriğine erişebilirsiniz. Ana sayfanızda görüntülemek istediğiniz bilgilerin yerini değiştirin – GPS, müzik, takometre, radyo... Cihazınızı ikinci bir gösterge paneli olarak kullanın ve gönül rahatlığıyla yola çıkın!

- Navigasyon: Gideceğiniz yere ulaşmak için navigasyon sisteminizi seçin ve seçtiğiniz*** uygulamayı kullanarak doğru şekilde gidin. Kısayol sayfaları sayesinde telefonunuzda bulunan, tercih ettiğiniz navigasyon uygulamalarına kolayca erişebilirsiniz.

- Telefon: Direksiyon başında kolayca arama yapın ve aramaları cevaplayın. Bir SMS mi aldınız? Hiç sorun değil, SMS-To-Speech fonksiyonu size mesajınızı okur ve siz de gözlerinizi yoldan ayırmaz ve hep güvende kalırsınız!

- Araç: Aracınız akıllı telefonunuzda/tabletinizde: R&Go Bluetooth ile aracınıza entegredir. Yol bilgisayarının bilgilerini akıllı telefonunuzdan/tabletinizden takip edin ve ekonomik bir sürüş için Renault Driving ECO2 fonksiyonlarını kullanın.

-Medya: Binlerce internet radyosundan, telefonunuzdaki müzik arşivinden, bir USB bellekten veya radyodan istediğiniz müziği dinleyin. "Song ID" fonksiyonu ile hangi şarkının çaldığını bile öğrenebilirsiniz.


R&Go kullanımı sadece sürüş koşullarına ve kurallarına uygun olmalıdır.
NOTLAR:
GPS'in sürekli kullanımı mobil cihazınızın pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilir. Sürüş sırasında pili şarj etmek için sabitleme yuvasını (araçla tahsis edilen) kullanın.
- Sosyal ağlara, arama motorlarına ve internet radyolarına giriş için mobil internet bağlantısı gereklidir.
- Kişisel verileri koruma politikasına ilişkin daha fazla bilgi için, lütfen Renault sitesine bakın.
** R&Go ile araç entegrasyonu, yalnızca R&Go radyo bağlantısı ile donatılmış Renault araçlarında mümkündür
*** iOS üzerinden sınırlı liste
Daha Fazla Göster
RandGo 2.5.3 24 Kas 2020
24 Kas 2020 Sürüm Geçmişi
Sürüş arkadaşınız R&Go'nun yeni bir tasarımı var. Kontrol etmek için yeni sürümü edinin!R&Go, sürüş deneyiminizi daha keyifli hale getirmek için sürekli iyileştirilmektedir.

~Renault
Hakkında Daha Fazla Bilgi: RandGo
Fiyat: FREE
Sürüm: 2.5.3
Uyumluluk: iOS 9 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.renault.iphone.r013
Boyut: 100,1 MB
Tür: Navigation
Çıkış Tarihi: 4 Eyl 2014
Son Güncelleme: 24 Kas 2020
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Renault
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Bulgarca - Danca - Estonya Dili - Fince - Fransızca - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Slovence - Ukraynaca - Yunanca - Çekçe - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca - İzlandaca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Renault
Yeni Ücretsiz Uygulamalar
En İyi Yeni Ücretli Uygulamalar
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle