languages tr

Google Home
Şimdi Yükle
Google Home
Google Home

Google Home

Eviniz parmaklarınızın ucunda

Geliştirici: Google
Uygulama Boyutu: 394,4 MB
Çıkış Tarihi: 17 Eki 2013
Fiyat: FREE
4.3
3126 Derecelendirme
Boyut:
394,4 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Google Home ile daha düzenli ve kişiselleştirilmiş bir akıllı ev oluşturun. Google Nest Wifi ve Chromecast cihazlarınızı, ayrıca lambalar, kameralar ve termostatlar gibi uyumlu binlerce akıllı ev ürününü Google Home uygulamasından kurabilir, yönetebilir ve kontrol edebilirsiniz.

Ana panelinizi kişiselleştirin.
Uygulamayı açtığınızda kolayca erişebilmeniz için en çok kullandığınız cihazlarınızı, otomasyonlarınızı ve işlemlerinizi Favoriler sekmesine sabitleyin. Nest kameralarınızı ve kapı zili canlı feed'lerinizi görüntüleyin, etkinlik geçmişini kolayca tarayın. Otomasyonlar sekmesinde Rutinler'i oluşturun ve yönetin. Birleştirilmiş Ayarlar sekmesinde tüm izinleri hızlı şekilde düzenleyin.

Evinizde neler olup bittiğini bir bakışta görebilirsiniz.
Google Home uygulaması, evinizdeki durumu gösterecek ve gözden kaçırmış olabileceğiniz olaylardan sizi haberdar edecek şekilde tasarlanmıştır. Evinizde neler olup bittiğini kontrol edebilir, son olayların özetini görebilirsiniz.

Evinizi her yerden kontrol edin.
Işıkları açın, termostatı ayarlayın veya ön kapınızda bir kişi ya da paket olduğunda uyarı alın. Wear OS için Google Home ile, evinizi doğrudan uyumlu akıllı saatinizden kontrol edin.

Hayatı kolaylaştıran ev, gizliliği koruyan evdir.
Varsayılan olarak güvenli olan Google ürünleri, gizliliğinizin korunmasındaki ilk adımı oluşturuyor. Bunu sağlamak için dünyanın en gelişmiş güvenlik altyapılarından birini doğrudan tüm Google ürünlerinin içine yerleştiriyoruz. Google, yalnızca sizin izin verdiğiniz şekilde uyumlu cihazlarınızı ve verilerinizi kullanarak evinizi faydalı hale getirir. Bilgilerinizi nasıl koruduğumuz ve gizliliğinize nasıl özen gösterdiğimiz hakkında daha fazla bilgiye safety.google/nest adresindeki Google Nest Güvenlik Merkezinden ulaşabilirsiniz.

* Bazı ürün ve özellikler her bölgede sunulmuyor olabilir. Uyumlu cihazlar kullanılmalıdır.
Daha Fazla Göster
Google Home 3.16.104 22 Nis 2024
22 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
Bu güncellemedeki yenilikler: Hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler

~Google
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Google Home
Fiyat: FREE
Sürüm: 3.16.104
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.google.Chromecast
Boyut: 394,4 MB
Tür: Lifestyle
Çıkış Tarihi: 17 Eki 2013
Son Güncelleme: 22 Nis 2024
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Google
Dil: Türkçe - Afrikaan Dili - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Bengalce - Birmanya Dili - Bulgarca - Danca - Endonezce - Ermenice - Estonya Dili - Farsça - Filipince - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Gürcüce - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Kamboçça - Katalanca - Korece - Laoca - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Makedonca - Malay - Marathi - Moğolca - Nepalce - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Singhalce - Slovakça - Slovence - Swahili - Sırpça - Tamil - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca - İzlandaca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Google
İlgili Uygulamalar
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle