tr

APGEN Enschede-Zuid
Şimdi Yükle
APGEN Enschede-Zuid
APGEN Enschede-Zuid

APGEN Enschede-Zuid

Uygulama Boyutu: 78,5 MB
Çıkış Tarihi: 23 May 2024
Fiyat: FREE
3.8
6 Derecelendirme
Boyut:
78,5 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Daha Fazla Göster
APGEN Enschede-Zuid 2.16.2 4 Tem 2024
4 Tem 2024 Sürüm Geçmişi
In deze release hebben we de geeffunctionaliteit verbeterd. Naast de bestaande opties kun je nu ook je saldo in één keer opwaarderen en direct bijdragen aan collectes.Bovendien is er nu uitgebreide ondersteuning voor diverse betaalmethodes, waaronder creditcards.Daarnaast hebben we het eerste scherm bij het geven een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.

~Apostolisch Genootschap (NL)
Hakkında Daha Fazla Bilgi: APGEN Enschede-Zuid
Fiyat: FREE
Sürüm: 2.16.2
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Paket Kimliği: app.donkeymobile.enschedezuidapgen
Boyut: 78,5 MB
Tür: Lifestyle
Çıkış Tarihi: 23 May 2024
Son Güncelleme: 4 Tem 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Apostolisch Genootschap (NL)
Dil: Almanca - Fransızca - Frizce - Hollandaca - Lehçe - İngilizce -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle