tr

Webaslan - GS 1905 Haber
Şimdi Yükle
Webaslan - GS 1905 Haber
Webaslan - GS 1905 Haber

Webaslan - GS 1905 Haber

Sarı kımızı bir sevda

Geliştirici: Sporx Development Team
Uygulama Boyutu: 118 MB
Çıkış Tarihi: 20 Ara 2012
Fiyat: FREE
3.8
6 Derecelendirme
Boyut:
118 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Takımımızın internetteki kalesi olan ve yıllardır yüzbinlerce sarı-kırmızılı taraftarı buluşturan Webaslan iOS uygulaması baştan aşağı yenilendi. Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz.

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ
Takımımıza dair her gelişme artık çok daha geniş ve özel içerikleriyle birlikte burada. Takımımızın transfer planları, maçların ardından yaşanan kritik gelişmeler, idmandan son görüntüler ve çok daha fazlası.

HABERLER ARASINDA SWİPE EDEREK HIZLI KULLANIM
Takımımızın haberlerini takip ederken, haber içinde sağ ve sola doğru ekranınızı kaydırarak gündemle ilgili gelişmeleri kısa süre içinde öğrenebilirsiniz.

UYGULAMA ANA SAYFASINDAN HIZLI ERİŞİM
Uygulama ana sayfasında yer alan üst menülerle Süper Lig fikstür, Süper Lig puan durumu, canlı skor, TV'de bugün ve çok daha fazlasına saliseler içinde ulaşabilirsiniz.

ÜCRETSİZ CANLI SKORLAR
Maçlar oynanırken, Canlı Maç Odası'nda maçları canlı takip edebilir, gol olduğu an telefonunuza bildirim olarak alabiliriniz. Öte yandan maç içindeki gelişmelere, karşılaşma istatistiklerine buradan göz atabilirsiniz. Maç sonuçlarını takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı diyeceksiniz!

KAZANDIRAN İDDAA TAHMİNLERİ
iddaa bölümünde, bültene dair en geniş içerikler, iddaa tahminleri, iddaa kuponları ve uzmanlardan kazandıran tüyolara ulaşabilirken, at yarışı tahminleri bölümünde her güne ait bankoları takip ederek kazancınıza kazanç katabilirsiniz.

TV'DE SPOR PROGRAMLARI
Webaslan uygulamasını kullanan kullanıcıların vazgeçemediği bölümlerden biri de TV'de bugün bölümü. Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz bölümle o güne ait tüm spor programlarının saatlerini takip edebilir, kendinize hatırlatıcı olarak bildirim al seçeneğini ekleyebilirsiniz.

ZENGİN VE SADE BİR UYGULAMA MENÜSÜ
Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz kategoriler; Takımım, Son haberler, Quiz, Canlı Skor, Canlı Maç Odası, iddaa, Webaslan, TV'de bugün, Futbol, Basketbol, Diğer sporlara ait en geniş içerikler şeklindedir.

Sizler için uygulamamızı sizlerden gelen geri bildirimlerle geliştirmeye devam ediyoruz. Bize yazmaktan çekinmeyin! Haftanın 7 günü 24 saati bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.
Daha Fazla Göster
Webaslan - GS 1905 Haber 4.1200.58 10 Mar 2024
10 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
Sizler için uygulamamızı sürekli güncellemeye devam ediyoruz. Bu sürümde;Minor hatalar düzeltildi.Hız ve performans geliştirmesi gerçekleştirildi.Bize [email protected] adresinden her konuda yazmaktan çekinmeyin.

~Sporx Development Team
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Webaslan - GS 1905 Haber
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.1200.58
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.maksimum.WebAslan
Boyut: 118 MB
Tür: Sports
Çıkış Tarihi: 20 Ara 2012
Son Güncelleme: 10 Mar 2024
İçerik Derecesi: 17+
Geliştirici: Sporx Development Team
Dil: Türkçe -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Sporx Development Team
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle