tr

Microsoft Word
Şimdi Yükle
Microsoft Word
Microsoft Word

Microsoft Word

Create a Resume Essay or PDF

Geliştirici: Microsoft Corporation
Uygulama Boyutu: 292,8 MB
Çıkış Tarihi: 27 Mar 2014
Fiyat: FREE
4.6
83743 Derecelendirme
Boyut:
292,8 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Güvendiğiniz Word uygulaması hızla ve kolayca dosya oluşturmanıza, düzenlemenize görüntülemenize ve bunları başkalarıyla paylaşmanıza olanak verir. Microsoft’un bu güçlü sözcük işleme uygulaması ile e-postalarınıza eklenmiş Office belgelerini telefonunuzdan gönderin, görüntüleyin ve düzenleyin.

Word ile Office’iniz hep yanınızda. Belgeler üzerinde çalışan blog veya makale yazarı, gazeteci, yazar, öğrenci veya proje yöneticisi olmanız fark etmeksizin Word tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

Etkili metin belgeleri, senaryolar, bloglar, makaleler ve özgeçmişler oluşturun. En iyi biçim seçenekleri ve şablonları sunan güçlü araçlarla belgenizi, mektubunuzu, özgeçmişinizi veya notlarınızı istediğiniz gibi özelleştirerek en iyi yazınızı ortaya koyun.

Microsoft 365 aboneliğinizde oturum açıp Microsoft Office deneyimine kavuşun. Microsoft Word’ü hemen indirerek kolayca belgeler oluşturup düzenleyin ve işbirliği yapıp paylaşın.

Belge Oluşturun
• Proje, ödev, mektup, blog, taslak, not, eleştiri çalışmalarınıza hızla başlayın veya güzel bir tasarıma sahip modern şablonlar üzerinden çalışmaya devam edin.
• Zengin biçimlendirme ve düzen seçeneklerini kullanarak fikirlerinizi not alın ve yazılı olarak ifade edin.
• Belge biçimlendirmeleri ve düzenleri tüm cihazlarda kusursuz kalıp harika görünür.

Belgeleri Okuyun, Yazın ve Düzenleyin
• Okuma görünümü uzun belgeler, mektuplar, senaryolar ve daha fazlasını cihazınızda kolayca okumanızı sağlar.
• Masaüstü üstü sözcük işlem uygulamasından bildiğiniz yazma ve düzenleme araçlarını kullanın.

Her Yerden İşbirliği Yapın
• Doğrudan üzerinde tartıştığınız metnin yanına yorum bırakarak fikirlerinizi paylaşın.
• Herkes işbirliği yapabilir ve metinde, düzende veya biçimlendirmede yapılan değişiklikleri izleyebilir.
• Word’deki geliştirilmiş sürüm geçmişi özelliği sayesinde, sizin ve ekibinizin üzerinde yaptığı değişiklikleri önceki taslaklara kolayca geri döndürebilirsiniz.

Kolayca Paylaşın
• Dosyaları birkaç dokunuşla paylaşıp başkalarını belgelerinizi görüntüleyip düzenlemeye hızla davet edin.
• Kolayca izinleri yönetin ve belgede çalışan kişileri görün.
• Word dosyalarının içeriğini, biçimini bozmadan e-postaya yapıştırarak veya belgelerinizi e-postaya ekleyerek kolayca paylaşın.

Hemen Microsoft Word’ü indirerek belgelerinizi iPhone veya iPad’inizden en iyi şekilde oluşturun, paylaşın ve düzenleyin.

Ekran boyutu 10,1 inçten az olan cihazlarda belge oluşturup düzenlemek için ücretsiz bir Microsoft hesabıyla oturum açın.
Uygun bir Microsoft 365 aboneliğiyle telefon, tablet, PC ve Mac bilgisayarlarınızda eksiksiz Microsoft Office deneyimine kavuşun.

Uygulamadan satın alınan aylık Microsoft 365 aboneliklerinin ücreti App Store hesabınızdan alınır ve otomatik yenileme önceden iptal edilmediği takdirde geçerli abonelik döneminin sonlanmasından önceki 24 saat içinde otomatik olarak yenilenir. App Store hesap ayarlarından aboneliklerinizi yönetebilirsiniz.

Bu uygulama Microsoft tarafından veya üçüncü taraf bir yayımcı tarafından sunulmaktadır ve ayrı bir gizlilik bildirimi ile hüküm ve koşullara tabidir. Bu mağazanın ve uygulamanın kullanımı aracılığıyla sağlanan veri, uygulanabilir olduğu üzere Microsoft veya üçüncü taraf uygulama yayımcısı tarafından erişilebilir ve Amerika Birleşik Devletleri ya da Microsoft veya uygulama yayımcısıyla bunların kuruluşlarının veya hizmet sağlayıcılarının tesislerinin bulunduğu diğer ülkelere aktarılabilir, buralarda depolanabilir veya işlenebilir.

Microsoft 365 için Microsoft Yazılımı Lisans Koşulları’na göz atın. Bilgiler bölümündeki “Lisans Sözleşmesi” bağlantısına bakın. Uygulamayı yükleyerek bu hüküm ve koşulları kabul edersiniz.
Daha Fazla Göster
Microsoft Word 2.83 11 Mar 2024
11 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
• Hata düzeltmeleri

~Microsoft Corporation
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Microsoft Word
Fiyat: FREE
Sürüm: 2.83
Uyumluluk: iOS 16 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.microsoft.Office.Word
Boyut: 292,8 MB
Tür: Productivity
Çıkış Tarihi: 27 Mar 2014
Son Güncelleme: 11 Mar 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Microsoft Corporation
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Microsoft Corporation
İlgili Uygulamalar
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle