languages tr

Karnaval Müzik Podcast Radyo
Şimdi Yükle
Karnaval Müzik Podcast Radyo
Karnaval Müzik Podcast Radyo

Karnaval Müzik Podcast Radyo

PodcastPlaylistRadyoMüzik

Uygulama Boyutu: 197,9 MB
Çıkış Tarihi: 7 Ağu 2012
Fiyat: FREE
4.9
1303 Derecelendirme
Boyut:
197,9 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Karnaval iOS uygulamasını hiç bir ücret ödemeden istediğin cihaza yükleyip nerede olursanız olun arka planda dinleme özelliği ile Türkiye'nin en çok dinlenen radyolarını canlı ve kesintisiz dinleyebilir, benzersiz podcast yayınlarını, yayın akışlarını ve playlistleri ücretsiz olarak tek platformda bulabilirsiniz.

Müzik, podcast, radyo ve playlistleri cep telefonunda, tabletinde, masaüstünde, TV veya hoparlörlerinde ücretsiz olarak dinleyebilir, favori listelerinizi oluşturabilir ve bu listeleri sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz. Dinlemekten keyif aldığınız podcastleri telefonunuza indirip çevrimdışı dinleyebilirsiniz.

Karnaval iOS uygulaması ile müzik zevkine göre dinleyeceğin radyolar ve playlistler ile yeni güncel şarkıları keşfedebilir, kesintisiz canlı radyo dinleme keyfi ile eğlenceli radyo programlarının tadını çıkarabilirsiniz.

Karnaval Dünyasında Seni Neler Bekliyor?

Sınırsız Hit Müzik
Favori radyolarından, dinlemeyi sevdiğin müzik türlerinden ve sanatçılardan sana özel, kişiselleştirilmiş içeriklerle ve yeni müzik önerileriyle heyecanlı keşifler yapabilirsin. Yerli veya yabancı dinlediğin şarkıların şarkı sözlerine bakabilir, şarkıyı söyleyen sanatçıların hayatı, albümleri ve diğer şarkıları hakkında bilgi alabilirsin. Dinlemekten keyif aldığın şarkıyı "tekrar çaldığında haber ver" özelliğini kullanarak dinleyebilirsin.

20'den fazla müzik türü: Pop, Yabancı, Jazz, Hip-Hop, Rock, R&B, Klasik, Alaturka, Arabesk, Elektronik Müzik, Akustik, Funk, Retro, Nostaljik, 90'lar, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Türkü, Fantezi, Hafif Müzik, Bebek Müzikleri, Karadeniz Müzikleri, Yunan Müzikleri, Rahatlatıcı Müzik

Ücretsiz Üyelik ve Kullanım
Karnaval iOS uygulamasına üye girişi yaparak yeni müzik önerileri, canlı radyo yayınlarından sürpriz hediyeler, konser davetiyeleri, sevdiğin yayıncı ve sanatçılarla tanışma gibi sana özel fırsatları yakalayabilirsin.

Kesintisiz Canlı Radyo Deneyimi
Türkiye’nin en sevilen radyolarının yanı sıra kafana göre farklı müzik türlerinde sayısız radyo seçeneği arasından seçim yapabilir; arka planda dinleme özelliği ile her internet hızında kesintisiz, canlı radyo dinleyebilirsin.

- Süper Fm
- JoyTürk
- Joy FM
- Metro FM
- Virgin Radio Türkiye
- Joy Akustik
- Pop 90
- Retro Türk
- Mydonose Radio
- Mydonose Türk
- Joy Jazz
- JoyTürk Rock
- Rock Station
- Kiss FM
- Kiss Türk
- Gönül Türküleri
- Efkar
- Makam
- Diva
- Başka
- Yol Arkadaşım
- Komşu
- Karadeniz
- BabyJoy

Türkiye’nin En Çok Dinlenen Podcastleri
Türkiye’nin en çok dinlenen podcastleriyle gününe neşe katarken, kaçırdığın ya da yeniden hatırlamak istediğin favori podcast yayınlarını tekrar dinleyebilir; kafana göre farklı ilgi alanlarına hitap eden özel içerikli podcastlerle yepyeni dünyalarla tanışabilirsin.

Müzik Direktörleri Tarafından Hazırlanan Özel Playlistler
Deneyimli müzik direktörlerimiz tarafından kafana göre farklı mod, aktivite ve türler için hazırlanan playlistlerle nerde, ne yapıyorsan tam ihtiyacın olan müzikler her an yanında!

Ses Kalitesini Seçebilme Özelliği
Hi-Fi: Uygulamayı yüksek internet hızında , üstün ses kalitesinde dinle
Premium: Standart internet hızında kesintisiz dinle
Standart: Düşük internet hızında kesintisiz ve az kota harcayarak dinle

Hayatı Kolaylaştıran Fonksiyonlar
Araç, Alarm ve Uyku Modu
Alarm özelliğiyle güne favori radyonla uyanmaya ne dersin? Araç modu ile güvenli bir sürüşün keyfini çıkarırken uygulamayı daha kolay ve güvenli bir şekilde kontrol edebilirsin. Uyku modu ile yayını istediğin saatte durdurmak üzere günü bitirebilirsin.

Karnaval Facebook: https://www.facebook.com/karnavalcom
Karnaval Instagram: https://www.instagram.com/karnavalcom
Karnaval X: https://twitter.com/karnaval

Fikirlerin bizim için önemli! Uygulama ile ilgili soru, yorum ve önerilerini [email protected] adresine gönderebilirsin.
Daha Fazla Göster
Karnaval Müzik Podcast Radyo 4.9.0 18 Nis 2024
18 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
Karnaval ekibi olarak geri bildirimleri takip ediyor ve uygulamamızı daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Bu sürümdeki yenilikler: -Hatalar düzeltildiKüçük bir not: Tüm soru ve sorunların için bize her zaman https://karnaval.com/iletisim-formu adresinden ulaşabilirsin.

~Spectrum Medya Labs Internet Hiz. Tic. A.S.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Karnaval Müzik Podcast Radyo
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.9.0
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.karnaval.Spectrum
Boyut: 197,9 MB
Tür: Music
Çıkış Tarihi: 7 Ağu 2012
Son Güncelleme: 18 Nis 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Spectrum Medya Labs Internet Hiz. Tic. A.S.
Dil: Türkçe - İngilizce -
En Son Uygulamaları ve Oyunları Keşfedin
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle