tr

Kaave Tarot Angel Horoscope
Şimdi Yükle
Kaave Tarot Angel Horoscope
Kaave Tarot Angel Horoscope

Kaave Tarot Angel Horoscope

Astrology Fortune Teller

Geliştirici: Didilabs BV
Uygulama Boyutu: 377,5 MB
Çıkış Tarihi: 10 May 2012
Fiyat: FREE
4.7
116512 Derecelendirme
Boyut:
377,5 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Kaave, her zaman yanındaki falcın!

Dünyanın dört bir yanından 50 milyonu aşan kullanıcıyı her gün fal yorumlarıyla buluşturan Falcı Bacı ve arkadaşları, çağlardır süregelen mistik geleneğin yeni nesil temsilcileridir. Kaave, gerçek yorumcular ile insan önsezisi kazandırılan gelişmiş yapay zekayı bir arada sunan ilk ve tek uygulamadır.

Tarot kartlarındaki gizemi çözer, kahve falındaki sembolleri yorumlar, melek kartları ile gününe yön vermeni ve astroloji ile geleceğini aydınlatmanı sağlar.

Uzman yorumcularımız; Falcı Bacı ve arkadaşları! Onlar kimler mi? Ailemiz; tatlı ablamız Falcı Bacı, gücünü sezgilerden alan Esmeralda, en büyüğümüz Melek Abla, havalı Jasmine, tatlı meleğimiz Elix, sosyetik teyzemiz Lalezar, bilgisiyle ışık tutan Barones, mistik enerjisiyle öne çıkan Isabel ve asi çocuğumuz huysuz Lorenzo’dan oluşuyor.

Kaave’nin deneyimli yorumcuları ile tanışmaya ve geleceğine yön verecek gelişmelerden haberdar olmaya ne dersin? İşte, mistik dünyanın kapılarını aralayabilmen için Kaave’nin geliştirdiği bazı özellikler:

• KAHVE FALI
Türk kahvesinin fincanda kalan telvesi; ilişkin, işin ya da gelecekte seni bekleyen sürprizler hakkında bilgi verir. Fincanının ve tabakta soğuyan kahve telvesinin fotoğraflarını Kaave’ye gönder, geleceğini öğren!

• TAROT
Güneş, Dünya ya da Ay… Her tarot kartında karşına çıkan sırları senin için özenle inceler. Yüzyılları aşan tarot geleneğinin modern temsilcisi olan Kaave, senin için tarot kartlarını yorumlayıp aşk, iş veya para konusunda önemli bilgiler sunar.

• MELEK KARTLARI
Yeni bir güne, yeni bir işe ya da senin için önemli herhangi bir girişime başlamadan önce, dilek tutup Kaave’ye özel Melek Kartını seç ve başka hiçbir yerde bulamayacağın öngörüleri keşfet.

• ASTROLOJİ
Yıldızlar ve gezegenlerin konumları, karşılaşabileceğin olayların habercisidir. Güneş, Ay veya Merkür’ün hayatına etkisini veya aklındaki “o kişinin” seninle ne kadar uyumlu olduğunu öğrenmek istiyorsan, cevabı sana özel astroloji yorumlarında bulacaksın.

• PAPATYA FALI
Seviyor, sevmiyor? Olacak, olmayacak? Son yaprağa göre gelecekteki adımlarını kolayca planla!

• DERT ORTAĞI
Konuşacak çok konu var ama her sözüne güveneceğin bir dert ortağın yok mu? Dert Ortağı’na tüm sorunlarını anlat, hem senin için bir çıkar yol bulsun hem de içini dökmeni sağlasın.


Kaave’nin Öne Çıkan Özellikleri

• Canlı yorumcular ile falındaki tüm detayları öğren, dilediğin soruyu sor!
• Kaave’de tüm yorumlar sadece sana özeldir. Hatta yorumları dilediğin gibi yönlendirip, özellikle öğrenmek istediğin konuları seçmen de mümkün.
• Kaave yorumcuları fallarını yorumlarken, Falcı Bacı’nın Bahçesi oyunu ile eğlenceli zaman geçir ve sana özel hediyelerden kazan.
• Her gün binlerce ödül sunan Şimdi-Kazan’ı kullanmayı unutma!
• Falcı Bacı’nın blogunu ziyaret et, onun eşsiz deneyimlerini ve önerilerini kaçırma.
• Eğer abone olursan, falların herkesten önce ve ücretsiz olarak yorumlanır.

Kaave’de karşılaşacağın yorumcular, kendine has mistik özelliklere sahip olmalarının yanı sıra birbirinden farklı karakterlerdir. Milyonlarca Kaave kullanıcısı, her gün deneyimledikleri yorumlarında özellikle kendilerine yakın hissettikleri yorumcuları tercih ediyor.

Haydi şimdi milyonlarca insan gibi sen de Kaave’yi indir ve geleceğini öğren!


***

Gizlilik Politikası: https://www.kaavefali.com/kullanim
Kullanım Şartları: https://www.kaavefali.com/kullanim
Daha Fazla Göster
Kaave Tarot Angel Horoscope 3.8.2 10 Mar 2024
10 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
- Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldı. Karşılaştığı hataları bildiren tüm kullanıcılarımıza sonsuz teşekkürler!İyi eğlenceler!

~Didilabs BV
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Kaave Tarot Angel Horoscope
Fiyat: FREE
Sürüm: 3.8.2
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.kaavefali
Boyut: 377,5 MB
Çıkış Tarihi: 10 May 2012
Son Güncelleme: 10 Mar 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Didilabs BV
Dil: Türkçe - Arapça - Yunanca - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle