tr

Google Haberler
Şimdi Yükle
Google Haberler
Google Haberler

Google Haberler

Dünyadan ve yerel haberler

Geliştirici: Google
Uygulama Boyutu: 165,2 MB
Çıkış Tarihi: 11 Nis 2012
Fiyat: FREE
4.3
484 Derecelendirme
Boyut:
165,2 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Google Haberler, sizin için önemli olan haberler hakkında son bilgileri hızlı bir şekilde öğrenip daha fazlasını keşfedebilmeniz için dünyada olup biteni derleyip düzenleyen ve öne çıkaran bir kişiselleştirilmiş haber toplayıcıdır.

Google Haberler ile şunları bulabilirsiniz:

ÖZETİNİZ: Sizin için önemli olan her haberi takip etmeniz neredeyse imkansızdır. Özetiniz sayesinde yaşadığınız yerle alakalı ve önemli konularla ilgili bilgi sahibi olmanız kolaylaşır. En iyi yerel ve ulusal başlıklar ile dünya başlıklarının yanı sıra ilgi alanlarınıza göre özel olarak kişiselleştirilmiş haberleri size göstermek için gün içinde sürekli güncellenir.

YEREL HABERLER: Yerel bölgenizdeki haber kuruluşlarından gelen haberler ve makaleler sayesinde topluluğunuzu keşfedin. Konumunuzu özelleştirip birden fazla konum ekleyerek yakınınızda veya geldiğiniz yerde olan bitenleri öğrenin.

İLGİLİ TÜM HABERLER: Birden fazla bakış açısını inceleyerek bir haberi derinlemesine inceleyin. İlgili Tüm Haberler özelliği, farklı kuruluşlardan ve aracılardan alınan haberleri gösterip öne çıkararak bir haberle ilgili internette yer alan her şeyi derler. Haberin nasıl geliştiğini ve diğer kişilerin konuyla ilgili neler söylediğini tek bir dokunuşla öğrenebilirsiniz.

SİZİN İÇİN HABERLER: Sizin İçin bölümünde, ilgi alanlarınıza göre kişiselleştirilmiş haberler gösterilir. Önem verdiğiniz konuları ve kaynakları takip ederek kontrolü ele alıp gördüğünüz makaleleri kişiselleştirin.

HERHANGİ BİR CİHAZDAN ERİŞİM: Nerede olursanız olun haberlerle ilgili güncel durumu öğrenin. Google Haberler mobil uygulamasını masaüstü web sitemiz olan news.google.com ile eşleyerek tüm cihazlarınızda kişiselleştirilmiş içeriklerin tadını çıkarın.
Daha Fazla Göster
Google Haberler 5.91 19 Mar 2024
19 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
· Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri

~Google
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Google Haberler
Fiyat: FREE
Sürüm: 5.91
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.google.GoogleDigitalEditions
Boyut: 165,2 MB
Tür: News
Çıkış Tarihi: 11 Nis 2012
Son Güncelleme: 19 Mar 2024
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Google
Dil: Türkçe - Afrikaan Dili - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Belarusça - Bulgarca - Danca - Endonezce - Estonya Dili - Farsça - Filipince - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Slovence - Swahili - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Zulu Dili - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Google
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle