languages tr

Yapı Kredi Mobil
Şimdi Yükle
Yapı Kredi Mobil
Yapı Kredi Mobil

Yapı Kredi Mobil

Türkiyenin Dijital Bankas‪ı‬

Uygulama Boyutu: 1,6 GB
Çıkış Tarihi: 19 Eki 2011
Fiyat: FREE
4
1,041,919 Derecelendirme
Boyut:
1,6 GB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Yapı Kredi Mobil’in hayatınızı kolaylaştıran teknolojileriyle her zaman yanınızdayız.


Bankacılık işlemlerinizi Yapı Kredi Mobil’den temastan uzak bir şekilde kolay ve güvenli halledebilirsiniz. ATM’ye dokunmadan QR kodla para çekip yatırabilir, POS’ta QR kodla ödeme yapabilir, araçta ödeme ile Opet istasyonlarında aracınızdan inmeden ödeme yapabilirsiniz.


Bireysel İhtiyaç Kredisi, Kredi Kartı ve Esnek Hesap başvuru ve kullanım adımları ile nakit ve alışveriş ihtiyaçlarınızı saniyeler içerisinde tamamlayabilirsiniz. Kart Takibi ile yeni başvurduğunuz ve yenilenen kartlarınızın başvuru anından itibaren tüm yolculuğunu kolayca takip edebilirsiniz. Kasko, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve DASK gibi birçok sigorta ürününe başvurabilirsiniz.


Cüzdanınız veya kartlarınız yanınızda olmasa bile World PAY ile ödemelerinizi tamamlayabilirsiniz.


Kurumsal müşterilerimiz, yetki tanımlanması halinde onaylarına gelen işlemleri kolayca onaylayabilirler. Aynı zamanda Üye İşyeri başvurusu ve Kredi başvurusu yapabilir, çek&senet ödeyebilir ve hesap detaylarına ait işlemleri izleyebilirler.


Yapı Kredi Mobil ile görüntülü işlem asistanlarımıza bağlanarak hesap açılış işlemlerinizi dijital onay ile anında tamamlayarak hemen Yapı Kredi müşterisi olabilir, bankacılık işlemlerinizi 7/24 istediğiniz yerden yapma ayrıcalığına sahip olabilirsiniz.


Yapı Kredi Mobil’e bireysel kullanıcı olarak, kullanıcı kodu ya da T.C. Kimlik No ve mevcut şifreniz ile giriş yapabilir veya Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden yeni bir şifre alabilirsiniz. Kurumsal kullanıcı olarak firma kodu, kullanıcı kodu ve mevcut şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.


Uygulamalarımızı sizlerin yorumları doğrultusunda geliştirmeye devam ediyoruz. Her türlü görüş ve öneriniz için www.facebook.com/YapiKredi, www.twitter.com/yapikredihizmet ve http://www.yapikredi.com.tr/memnuniyetiniz-icin-buradayiz/ üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
Daha Fazla Göster
Yapı Kredi Mobil 4.0.14 13 Ara 2023
13 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Bu güncellemeyle birlikte; · Yenilenen Yatırım menüsünden Yatırım Portföyüm ile tüm yatırım ürünlerinizi tek bir ekrandan yönetebilir, size özel hazırlanmış Hızlı işlem Kartları ile işlemlerinizi anında yapabilir, Piyasalar ekranı ile yatırım hakkında ihtiyacınız olan bilgilere erişebilir ve Takip Listem ile takibinizde olan hisseleri izleyebilirsiniz.· Üye işyerlerimiz POS cihazları için arıza kaydı açarak dilediği tarihe randevu oluşturabilirler. POS Kurulum Taleplerini & Geçmiş Tarihli POS Arıza Kayıtlarının durumlarını izleyebilir ve açık kayıtları için randevu tarihini güncelleyebilirler.

~Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Yapı Kredi Mobil
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.0.14
Uyumluluk: iOS 11 veya Sonrası
Boyut: 1,6 GB
Tür: Finance
Çıkış Tarihi: 19 Eki 2011
Son Güncelleme: 13 Ara 2023
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
Dil: Türkçe - İngilizce -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle