tr

DWG FastView-CAD izleyici
Şimdi Yükle
DWG FastView-CAD izleyici
DWG FastView-CAD izleyici

DWG FastView-CAD izleyici

AutoCAD ile uyumlu

Geliştirici: Gstarsoft Co., Ltd
Uygulama Boyutu: 343,9 MB
Çıkış Tarihi: 18 Ağu 2011
Fiyat: FREE
4
666 Derecelendirme
Boyut:
343,9 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
DWG FastView, GstarCAD, AutoCAD ve diğer CAD platformları'den gelen DWG çizimlerini sorunsuz bir şekilde açabilme ve otomatik çizim taslağı hazırlama, planı gözden geçirme ve dxf.etc gibi CAD tasarımlarını görüntüleyebilen 2D / 3D DWG çizimleriyle tamamen uyumludur.

Önemli Özellikler:
(1) Tasarlama, tarama ve düzenleme yapma ücretsizdir;
Dosya boyutları hakında sınırlama yoktur. Büyük dosyalarda işlem daha uzun sürer. Yerel çizimler üzerinde yeni çizimler oluşturulabilir.

(2) Kayıt Yaptırmaya Gerek Olmaması & Çevrimdışı çizimler
Sadece DWG FastView'i indirin ve HİÇBİR KAYIT gerektirmeden derhal kullanın. Ayrıca, internet olmadan çizimlerinizi yerel çalışma alanına kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda, Dropbox veya WebDAV gibi E-posta veya Ağ Disk'lerinden gelen çizimler internetle de görüntülenebilir, düzenlenebilir, paylaşılabilir.

(3) PDF, BMP, JPG ve PNG formatlarını destekler ve çizimlerinizi herkesle paylaşabilirsiniz.
CAD çizimlerinizi PDF formatına aktarabilir ve kağıt boyutunu, yönünü, rengini vb. Özelleştirebilirsiniz. CAD çizimlerinizi resim formatına (BMP, JPG, PNG) dönüştürebilirsiniz. Ve hepsini DWG FastView tarafından görüntüleyebilir ve paylaşılabilirsiniz.

(4) İzleme Modu ve Düzenleme Modu, çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılar;
SIMPLY NEED OPEN ve VIEW .dwg'yi tatmin etmek için, Daha Hızlı Daha Kolay Görünüm modu oluşturun; FASTER VİEW için .dwg. Ayrıca, Düzenleme Modu, profesyonel ve pratik çizimde daha iyidir.

(5) Faydalı ve Bildirimli teknik destek.
Teknik destek almak için üç yaklaşım var
1.Teknolojik probleminizi bize e-posta ile göndermek için "Geri Bildirim" düğmesini tıklayın.
2. teknik sorularınızı bize bildirmek için [email protected] e-posta adresine doğrudan gönderin.

* İki parmak arasındaki boşluğu ayarlayarak CAD çizimini yakınlaştırma veya uzaklaştırma.
* Tüm yaygın olmayan fontları görüntülemek için CAD çizimini yazı tiplerinin ve sembollerinin bulunduğu font klasörüne aktarın veya indirin
* Bulut depolama alanındaki ortak dosya çakışmalarını kullanıcı için kolayca bulup çözmek sunar ve Bulut klasöründeki farklı simgeler aracılığıyla mevcut dosya durumunu kolayca tanımak için bir dizi çözüm sunar
* 2D Görsel mod ve 3D Görsel mod arasında kolayca geçiş yapmak. 3D modu şunlardır: Katman, Düzen ve 10 farklı perspektif görüntüleme güçlü araçları ile 3D Tel kafes, Gerçekçi ve 3D Gizli.
* Çizim alanına dokunarak ve 3D modunu 360 derece kapsamlı bir şekilde görüntülemek için hareket ettirerek 3D CAD çizimini döndürün. Döndürmeyi durdurmak ve 3D modunu en iyi perspektifte bulmak için ekranı tıklayın.
* Alanın büyütülmüş grafiğini görüntülemek için çizim alanına dokunarak büyüteçİ açın. Bu uygulama, kullanıcıların ayrıntıları ve nesneleri yakalamalarını kolaylaştırır.
* Hassas Çizim kullanılabilir, örneğin kullanıcı puanları hassas bir şekilde taşımak için koordinat sayısını değiştirebilir
* 2D mutlak koordinatları, göreceli koordinatları ve kutupsal koordinatları ve 3D Küresel koordinatları ve Silindirik koordinatları destekleyin
* Çizgi, Polyline, Çember, Yay, Metin, Revcloud, Dikdörtgen ve Eskiz ve Notasyon ve katman oluşturma
* Taşı, Kopyala, Döndür, Ölçekle, Rengi, Ölçü nesnesini ve Düzen'i kullan
Upgrade to DWG FastView Premium to get advanced editing and advanced tools. DWG FastView subscription plans are available in the following options:
•Premium monthly
•Premium annual

Subscriptions will be charged to your credit card through your iTunes account. Subscriptions are automatically renewed unless cancelled at least 24-hours before the end of the current period. You will not be able to cancel a subscription during the active period. Manage your subscriptions in your Account Settings after purchase.

Facebook: https://www.facebook.com/DWGFastView
Email: [email protected]
Terms of use: http://www.gstarcad.net/About/Terms-of-use
Privacy policy: http://www.gstarcad.net/privacy/
Daha Fazla Göster
DWG FastView-CAD izleyici 5.7.0 13 Kas 2023
13 Kas 2023 Sürüm Geçmişi
- Supports view more 3D drawing formats, such as: Solidworks, Creo, NX, CATIA, Inventor, SolidEdge and more than 20 formats;- Bug fixes and performance improvements.

~Gstarsoft Co., Ltd
Hakkında Daha Fazla Bilgi: DWG FastView-CAD izleyici
Fiyat: FREE
Sürüm: 5.7.0
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.gstarcad.xian.ocsclient
Boyut: 343,9 MB
Tür: Productivity
Çıkış Tarihi: 18 Ağu 2011
Son Güncelleme: 13 Kas 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Gstarsoft Co., Ltd
Dil: Türkçe - Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Fransızca - Geleneksel Çince - Japonca - Korece - Lehçe - Macarca - Portekizce - Rusça - Slovakça - Vietnamca - Çekçe - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Gstarsoft Co., Ltd
En Son Uygulamaları ve Oyunları Keşfedin
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle