tr

Wikiloc Doğada Yön Bulma GPS
Şimdi Yükle
Wikiloc Doğada Yön Bulma GPS
Wikiloc Doğada Yön Bulma GPS

Wikiloc Doğada Yön Bulma GPS

Keşfedilecek Bir Dünya

Geliştirici: Wikiloc Outdoor SL
Uygulama Boyutu: 160 MB
Çıkış Tarihi: 19 May 2011
Fiyat: FREE
4.8
2355 Derecelendirme
Boyut:
160 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Dünyadaki milyonlarca açık hava rotasını keşfedin. Yürüyüş, koşu, bisiklet, dağ bisikleti, kano, kayak veya 80 farklı aktivite türü arasından tercih yapın.

Harita üzerinde kendi rotalarınızı kaydedin, ara noktalar ekleyin, seyahat programınız boyunca fotoğraf çekin ve bunları telefonunuzdan Wikiloc hesabınıza yükleyin.

Kapsam alanı dışında veya hücresel veri olmadan kullanabilmeniz için dünyanın her yerinden ücretsiz çevrimdışı topografik haritaların keyfini çıkarın. İnternet bağlantınız yokken ya da dağlardayken harika bir seçenek!

Açık hava deneyimlerinizi daha da ileriye taşımak ister misiniz? Wikiloc Premium ile şunları gerçekleştirebilirsiniz:

- Cep telefonunuzu GPS navigasyon cihazına dönüştürün. Akıllı telefonunuz navigasyon sırasında yoldan çıkmanız durumunda sizi uyaran bir uyarı işareti ve sesli uyarılarla size rehberlik edecektir.
- Canlı İzleme. Rotayı izlerken konumunuzu aileniz ve arkadaşlarınızla gerçek zamanlı olarak paylaşın.
- GPS cihazınıza gönderin: Rotaları Wikiloc'tan doğrudan Garmin, Apple Watch veya Suunto'na indir. Özellik, uyumlu cihazlarda kullanılabilirdir.
- Geçiş Alanına Göre Ara: Seçtiğiniz belirli alanlardan geçen parkurları bulun.
- Mükemmel bir açık hava etkinliği için hava durumu tahmini alın.
- Gelişmiş arama filtrelerine erişin.

Wikiloc Premium satın alarak, Wikiloc’un altyapısını korumamıza yardımcı olursunuz.
Ayrıca, satın alma işleminizin %1'i, sağlıklı bir gezegen için birlikte çalışan şirketler, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar ve bireylerden oluşan küresel bir ağa gideceğinden, dünyayı korumaya da katkıda bulunacaksınız.

Wikiloc Premium abonelik, üç aylık veya yıllık olarak kullanılabilir.

Ödeme, satın alma onayı veya varsa deneme süresinin sonunda iTunes hesabınıza yansıtılacaktır. Wikiloc Premium abonelikleri otomatik olarak yenilenir. Yenileme tarihinden en az 24 saat önce abonelik yenilemenizi iptal etmemeniz halinde, abonelik yenileme ücreti, geçerli dönemin bitiş tarihinden önceki 24 saat içinde hesabınıza yansıtılır.

Satın alma işleminden sonra kullanıcı Hesap Ayarlarınıza giderek aboneliğinizi yönetebilir veya otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz. Kolaylık sağlamak için size, Wikiloc Profil > Ayarlar sekmesinden aboneliğinizi yönetebileceğiniz, hem internet sitemizden hem de uygulamadan erişebileceğiniz bağlantılar sağlıyoruz.

Eğer teklif edilmişse, ücretsiz deneme süresinin kullanılmayan kısımları, kullanıcı tarafından bir abonelik satın aldığında kaybedilecektir.

Apple Watch için Wikiloc, Wikiloc etkinliklerinizi Sağlık uygulamasına kaydetmek ve kalp atış hızı ile aktif enerji verilerini okumak için HealthKit'i kullanır. Çoğu popüler Wikiloc etkinliği, eşdeğer bir Apple egzersiz programına sahiptir ve Sağlık uygulamasına kaydedilir.

Kullanım koşulları: https://www.wikiloc.com/wikiloc/terms_en.html?v6.0
Gizlilik politikası: https://www.wikiloc.com/wikiloc/privacy.html?v4.1

Milyonlarca doğa, seyahat ve spor tutkununun gezegendeki en popüler gezi rotasından en uzak keşiflere kadar, tüm maceralarını paylaştığı bir topluluk olan Wikiloc.com'da bize katılın.
Daha Fazla Göster
Wikiloc Doğada Yön Bulma GPS 3.20.5 21 Mar 2024
21 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri.

~Wikiloc Outdoor SL
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Wikiloc Doğada Yön Bulma GPS
Fiyat: FREE
Sürüm: 3.20.5
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.wikiloc.wikiloc
Boyut: 160 MB
Tür: Navigation
Çıkış Tarihi: 19 May 2011
Son Güncelleme: 21 Mar 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Wikiloc Outdoor SL
Dil: Türkçe - Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Baskça - Danca - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Katalanca - Korece - Norveççe Bokmål - Portekizce - Rusça - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca - İzlandaca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle