languages tr

Qrafter QR Kod Okuyucu
Şimdi Yükle
Qrafter QR Kod Okuyucu
Qrafter QR Kod Okuyucu

Qrafter QR Kod Okuyucu

QR Kod Okuyucu ve Oluşturucu

Geliştirici: Kerem Erkan
Uygulama Boyutu: 34,1 MB
Çıkış Tarihi: 29 Oca 2011
Fiyat: FREE
4.6
14580 Derecelendirme
Boyut:
34,1 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
2011’den beri en güçlü QR Kod Tarayıcı ve Oluşturucu. Qrafter, QR Kod ve barkod ihtiyaçlarınız için en iyi çözümdür. Sayısız taklit uygulama, yıllardır Qrafter’ın geniş özellik setine yetişememiştir.

Ana Özellikler

• Tam Türkçe Desteği: Qrafter, sezgisel ve rahat bir kullanıcı deneyimi için tamamen Türkçe’ye yerelleştirilmiştir.

• Çok Yönlü Tarama: QR Kodlar, Mikro QR Kodlar, Data Matrix, Aztek Kodları, PDF417 ve çeşitli barkodları hızlı ve doğru bir şekilde tarayın. Fotoğraflar uygulamanızdan kod tarayın veya aynı oturumda birden çok kod tarayın.

• Kapsamlı Kod Oluşturma: İşletmeniz, kişisel kullanımınız veya pazarlama kampanyalarınız için özel QR Kodlar, barkodlar ve diğer formatlarda kodlar oluşturun. QR Kodlarınızın tasarımını birçok seçenekle özelleştirin.

• Egzotik Özellikler: QR Kod sıkıştırma ve parola korumalı QR Kod şifreleme, Qrafter’ı sıradan rakip uygulamalardan daha da ayırır.

• Geçmiş: Daha önce taranan veya oluşturulan kodlara, en özelleştirilebilir geçmiş özelliği ile kolayca erişin ve yönetin. Kodları klasörlere ayırın, iCloud ile cihazlar arası senkronizasyon yapın veya belirli bilgileri cihazınızda yerel olarak saklayın. Geçmiş, Face ID gibi biyometrik kimlik doğrulama ile de korunabilir.

• Gelişmiş Ayrıştırma: Qrafter, URL’leri, iletişim bilgilerini, etkinlikleri, konum verilerini, e-posta ve SMS gönderme seçeneklerini, Wi-Fi bağlantı ayrıntılarını ve daha fazlasını akıllıca ayrıştırır, sonuçları kullanıcı dostu ve anlamlı bir şekilde sunar.

• URL Güvenlik Kontrolü: Kısa bağlantılar için hedef URL’yi ortaya çıkarır, böylece potansiyel olarak zararlı içerikleri tespit etmenize yardımcı olur.

• Passkey QR Kod Desteği: Passkey destekleyen web sitelerine, QR Kodları kullanarak daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde giriş yapın.

• Otomatik Wi-Fi Bağlantısı: Wi-Fi ağ bilgilerini içeren bir QR Kodu tarayın ve elle bilgi girmeye gerek kalmadan ağa otomatik olarak bağlanın.

• Envanter Tarayıcı Modu: Qrafter‘ı özelleştirilmiş bir envanter uygulamasına dönüştürün. Her taramada, Qrafter arka planda bir uç nokta API’sini çağırır. Ayrıca uç nokta API URL’sini tamamen özelleştirebilirsiniz.

• iPad için Optimize Edildi: Eğitim kurumları ve profesyonel kullanım için mükemmel olan, iPad için tamamen özel bir kullanıcı arayüzü deneyimleyin. Sıradan rekabet eden uygulamalar sadece iPhone sürümünü büyütür. Ancak Qrafter‘ın iPad kullanıcı arayüzü, daha büyük ekranı en iyi şekilde kullanmak üzere tasarlanmıştır. Qrafter ayrıca iPad’de tam çoklu görev desteğine sahiptir.

• VoiceOver Özelleştirmeleri: Qrafter, tamamen erişilebilirdir ve tüm kullanıcılara sorunsuz bir deneyim sunmayı amaçlar. VoiceOver özelleştirmeleri sayesinde, görme engelli kullanıcılar kolayca gezinebilir, tarama yapabilir ve kod oluşturabilir.

Son kullanıcı lisans sözleşmesi: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/dev/stdeula/
Daha Fazla Göster
Qrafter QR Kod Okuyucu 2024.03 16 Nis 2024
16 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
• Genel bakım ve performans güncellemeleri

~Kerem Erkan
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Qrafter QR Kod Okuyucu
Fiyat: FREE
Sürüm: 2024.03
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.qrafter.Qrafter
Boyut: 34,1 MB
Tür: Productivity
Çıkış Tarihi: 29 Oca 2011
Son Güncelleme: 16 Nis 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Kerem Erkan
Dil: Türkçe - Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Lehçe - Macarca - Norveççe Bokmål - Portekizce - Rusça - Ukraynaca - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Kerem Erkan
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle