tr

Rakuten Viber Messenger
Şimdi Yükle
Rakuten Viber Messenger
Rakuten Viber Messenger

Rakuten Viber Messenger

Mesajlaşma görüntülü konuşma

Geliştirici: Viber Media SARL.
Uygulama Boyutu: 276,1 MB
Çıkış Tarihi: 2 Ara 2010
Fiyat: FREE
4
10,130 Derecelendirme
Boyut:
276,1 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
"Rakuten Viber, dünya üzerinde bir milyardan fazla kişiyi birbirine bağlayan güvenli, eğlenceli ve heyecan verici bir mesajlaşma ve telefonla arama uygulamasıdır!

Rakuten Viber'de şunların tümünü yapabilirsiniz: grup sohbetleri, kaybolan mesajlar, hatırlatıcılar, ve daha birçoğu:

Ücretsiz mesaj gönderin
İrtibatta kalmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ücretsiz bir metin, fotoğraf, çıkartma, GIF, sesli veya görüntülü bir mesaj ve daha birçok farklı dosya tipini gönderebilirsiniz.

Ücretsiz sesli ve görüntülü çağrı yapabilirsiniz
Dünyadaki herkesle sınırsız Viber'den-Viber'e ücretsiz arama keyfini çıkarın. Hatta, aynı anda 60 kişiyi bile arayabilirsiniz! Arkadaşlarınız, aileniz ve meslektaşlarınızla bağlantı kurmak için Viber harika:)

Uçtan uca şifrelemeyi deneyimleyin
Tüm özel aramalar, sohbetler ve grup sohbetleri için varsayılan olarak açık bulunan uçtan uca şifreleme, tüm özel mesajların gerçekten özel olduğunu bilerek güvenle iletişim kurmanızı sağlar. Hiçbir kişi, hatta Rakuten Viber dahi mesajlarınızı okuyamaz.

Viber Out ile sabit hatlara düşük maliyetli aramalar yapın
Viber Out'un uygun fiyatlı uluslar arası arama hizmeti üzerinden tüm sabit veya mobil numaraları arayabilirsiniz. Belli bir destinasyonu aramak için bir Viber Out aboneliği alabilir ya da seçeneklerinizi açık tutarak yeterince dakika satın alıp dünyadaki herhangi bir kişiyi arayabilirsiniz.

Bir grup sohbeti başlatın
250'ye kadar üyenin bulunduğu gruplar oluşturarak, arkadaşlarınız, aileniz veya çalışma arkadaşlarınızla yakın bağlantı içinde olabilirsiniz. Grubunuzdan en iyi şekilde yararlanmak için anketler ve testler, @bahsetmeler ve yanıtları kullanabilirsiniz!

Mercekler GIF'ler ve Çıkartmalar ile kendinizi ifade edin
Sohbetlerinizi kişiselleştirebilirsiniz! Eğlenceli, komik ve güzelleştirici Viber merceklerle yaratıcılığınızı gösterin. GIF'ler ve 55.000'den fazla çıkartma da sizi bekliyor - kendinizinkini bile oluşturabilirsiniz!

Kaybolan mesajları kullanın
Her mesaj için bir zamanlayıcı ayarlayarak özel ve grup sohbetlerinizde kaybolan mesajlar gönderebilirsiniz. Mesajın açıldıktan sonra ne kadar geçerli kalacağını seçebilirsiniz - 10 saniye, 1 dakika veya 1 güne kadar!

Topluluklara ve Kanallara bağlanın
Spor, haber, yemek pişirme, seyahat veya eğlence fark etmez, gerçekten istediğiniz içeriği alın ve benzer ilgi alanlarına sahip diğer kişilerle bağlantı kurabilirsiniz. Dilerseniz kendi Topluluğunuzu veya Kanalınızı oluşturarak tüm dünyadan insanların sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz.

YZ botlarına bağlanın
Rakuten Viber'in YZ botları tüm sorularınıza cevap vererek sözcüklerinizi muhteşem sanat eserlerine dönüştürecektir. Doğrulanmış YZ botlarında bulabileceğiniz hizmetler arasında en yeni moda haberleri, seyahat rezervasyonları ve hatta elektrik faturanızın ödenmesi gibi hizmetler bile var!

Mesajlara karşılık verin
Sohbetlerde emojilerle karşılık vererek tam olarak ne hissettiğinizi ifade edebilirsiniz!

Notlar ve hatırlatıcılar oluşturun
İlgi çekici mesajları iletebilir, anlamlı bağlantıları koruyabilir ve düşüncelerinizi notlarınıza ekleyebilirsiniz. Ayrıca hatırlatıcılar kurarak, önemli görev ve olayları asla unutmamanızı sağlayabilirsiniz.

Rakuten Viber, e-ticaret ve finansman hizmetlerinde bir dünya lideri olan Rakuten Group'un bir parçasıdır.

Hükümler ve Koşullar: https://www.viber.com/terms/"
Daha Fazla Göster
Rakuten Viber Messenger 21.6.0 14 Ara 2023
14 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Şimdi Rakuten Viber deneyimi daha da iyi! Şimdi güncelleyin ve farkı hissedin.Beğendiniz mi? Bugün bize not vererek bir değerlendirme gönderin!

~Viber Media SARL.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Rakuten Viber Messenger
Fiyat: FREE
Sürüm: 21.6.0
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Boyut: 276,1 MB
Çıkış Tarihi: 2 Ara 2010
Son Güncelleme: 14 Ara 2023
İçerik Derecesi: 17+
Geliştirici: Viber Media SARL.
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Belarusça - Bulgarca - Danca - Endonezce - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Lehçe - Macarca - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Viber Media SARL.
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle