tr

Yurtiçi Kargo
Şimdi Yükle
Yurtiçi Kargo
Yurtiçi Kargo

Yurtiçi Kargo

Uygulama Boyutu: 62,7 MB
Çıkış Tarihi: 2 Mar 2010
Fiyat: FREE
2.5
982 Derecelendirme
Boyut:
62,7 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Sektöründe pek çok ilklerin sahibi Yurtiçi Kargo’dan yine bir ilk…

Müşterilerimizin günlük hayatını kolaylaştıracak bu uygulama ile ihtiyaç duydukları tüm Yurtiçi Kargo hizmetleri, Mobil kullanıcılarımıza özel fırsat ve indirimler parmaklarınızın ucunda…

Yenilenen Müşteri Mobil Uygulaması sayesinde kampanyaları görebilir, sizin için hazırlanmış olan Sanal Kampanya Kartı ile indirimlerden yaralanabilirsiniz, ayrıca ev veya ofisinize kurye çağırabilir, gönderinizin takibini gelişmiş ve yenileşmiş ara yüz ile adım-adım takip edebilir, gönderiye dair fiyat hesaplama yapabilir, size en yakın şube sorgulama ile birimlerimizle iletişim kurabilirsiniz. Üstelik bu işlemlerin tamamını güvenli bir şekilde yapabilmek için Müşteri Mobil Uygulamamıza üye olabilir ve sonrasında giriş yapabilirsiniz.

ÜYE OL – GİRİŞ YAP
Bu ekrana kişisel bilgilerinizi güvenli bir şekilde kayıt yaparak sisteme giriş yapabilirsiniz. Bu sayede Profiliniz tanımlanmış olur. Tanımlanan profiliniz sayesinde işlem tekrarlarını her defasında yeniden yapmanıza gerek kalmaz, çünkü uygulamamız artık sizi tanıyor. Güncel bilgilerinizi düzenler, size özel kampanya ve duyurulara ise bu alandan ulaşabilirsiniz.

KAMPANYALAR
Yurtiçi Kargo’nun yenilenen Müşteri Mobil Uygulamasından kampanyaları görebilir, size özel hazırlanmış olan Sanal Kampanya Kartı ile indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için Üye olmanız ve uygulamaya Giriş yapmanız yeterli olacaktır.

KURYE ÇAĞIR
Kuryemiz bir tıkla kapınızda, ister evinizden ister ofisinizden yada dilerseniz bulunduğunuz adresten gönderi yapmak için kuryemizi çağırabilirsiniz. Belirleyeceğiniz tarihte tanımladığınız adresinizden veya harita üzerinden konum bilgilerinize ulaşarak kargonuzu almak üzere kuryemiz kapınıza gelecektir. Bu sayede sizi yormadan gönderi yapmanıza olanak sağlıyoruz.

GÖNDERİ TAKİBİ
Yurtiçi ve yurtdışı gönderinizin durumunu takip etmek artık çok kolay, yurtiçi gönderileriniz için gönderi kodunu, yurtdışı gönderileriniz için AWB kodunu girmeniz yeterli olacaktır. Böylece gönderinizin hangi aşamada olduğunu, teslim, iade veya devir işlemlerine ilişkin detaylarını, işlemlerin tarih ve saat bilgilerini görebilir, Takip Metre ile de anlık gönderi bilgilerine ulaşabilirsiniz.

FİYAT HESAPLA
Fiyat hesapla özelliği sayesinde gönderinizin nereden, nereye gideceğini seçebilir, hacim (en x boy x yükseklik) ve ağırlık bilgilerini girerek gönderi fiyatını hesaplayabilirsiniz. Dilerseniz katma değerli servislerimizi kullanabilir, ayrıca tamamlayıcı veya ek hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Bütün bunlara Fiyat Hesaplama menüsünden erişebilirsiniz.

ŞUBE SORGULAMA
Bulunduğunuz konuma en yakın birimlerimizi harita üzerinden görebilir, dilerseniz il, ilçe seçimi yaparak arama gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede birimlerimizin adres ve iletişim bilgilerine erişebilir, birim kapsamında verilen hizmetlere dair detayları görebilirsiniz.

SOSYAL MEDYA VE ÇAĞRI MERKEZİ
Bizi sosyal medyadan takip ederek güncel haber ve bilgilere erişebilir, kampanyalardan yararlanabilir ve dilerseniz Çağrı Merkezimiz ile iletişim kurabilirsiniz.
Daha Fazla Göster
Yurtiçi Kargo 4.0.6 12 Eki 2023
12 Eki 2023 Sürüm Geçmişi
hata giderimleri ve iyileştirmeler

~Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Yurtiçi Kargo
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.0.6
Uyumluluk: iOS 9 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.yurticikargo.YurticiKargo
Boyut: 62,7 MB
Tür: Business
Çıkış Tarihi: 2 Mar 2010
Son Güncelleme: 12 Eki 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş.
Dil: Türkçe - İngilizce -
İlgili Uygulamalar
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle