languages tr

StarMaker-Sing Karaoke Songs
Şimdi Yükle
StarMaker-Sing Karaoke Songs
StarMaker-Sing Karaoke Songs

StarMaker-Sing Karaoke Songs

Record songsEnjoy music video

Geliştirici: SKYWORK AI PTE LTD
Uygulama Boyutu: 470,9 MB
Çıkış Tarihi: 5 Mar 2010
Fiyat: FREE
4
958 Derecelendirme
Boyut:
470,9 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Daha fazla arkadaş ve müziksever ister misiniz? İçinizdeki şarkıcıyı ortaya çıkarın ve ayrıca popüler Karaoke Uygulama olan Starmaker'da yeni arkadaşlarınızı aramaya çalışın

StarMaker, dünya çapında 50 milyon kullanıcısı olan, karaoke şarkıları söyleyen ve şu kamu çeşitli ses odaları aracılığıyla yeni arkadaşlar edinen popüler bir şarkı uygulaması ve rekreasyon topluluğudur!

Karaoke Şarkıları Söyle
Pop veya Hip hop, R & B veya folk'u seviyorsanız, milyonlarca şarkıdan en sevdiğiniz şarkıları seçin, yüksek kaliteli destek müziği ve şarkı sözleriyle birlikte şarkı söyleyin, kayıtlarınızı çeşitli ses efektleri ve video filtreleriyle düzenleyin ve Whatsapp, Facebook gibi sosyal platformlarda paylaşın, İnstagram, Twitter, Snapchat ve daha fazlası.

Rooms Ses Odaları
Farklı ses odalarını destekliyoruz. İstediğiniz zaman herkesle oynarken veya şarkı söylerken farklı odalar oluşturabilir ve gerçek zamanlı etkileşimlere sahip olabilirsiniz. Ya da başkalarının odalarına katılabilir ve dünyanın her yerinden kullanıcılarla iletişim kurabilir, sadece odadaki en iyi oyuncunun veya şarkı söyleme kralının kim olduğunu görebilirsiniz.

Daha iyi bir şarkı söyleme deneyimi için bir dizi yeni özellik ekledik! Örneğin:
+ En sevdiğiniz şarkıları ve milyonlarca yerel ve uluslararası şarkıdan en son şarkıları seçin.
+ Karaoke Karaoke kayıtlarınızı Uzak, Sıcak, Vinil, Parti, Büyüleyici vb. Gibi çeşitli ses efektleriyle kaydedin.
+ Selfie Müzik videolarınızı Vintage, Paris, Gün batımı, Şehir, Bahar vb. Gibi güzel filtrelerle düzenleyin.
+ Pro Profesyonel bir şarkıcı gibi ses çıkarmanızı sağlamak için Perde düzeltmesini kullanın.
+ Hook 'Kanca', en sevdiğiniz şarkıların en iyi bölümünü söylemenizi sağlar! En iyi sanatçılar veya arkadaşlarınızla düet yapın ve birlikte bir kayıt yapın!
+ Music Müzik aracılığıyla ruh eşlerini bulmak için sizinle aynı zevkleri paylaşan, Beğenen, Yorum Yapan ve Hediye eden diğer müzikseverlerle oynamak için bir ‘Aile’ topluluğuna katılın!

【VIP OTOMATİK ABONELİK HİZMET AÇIKLAMASI】
1. Abonelik Hizmeti Açıklaması: StarMaker birkaç VIP Abonelik paketi sunmaktadır. VIP ile özel VIP ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. VIP'niz ne kadar yüksekse, o kadar fazla ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz.
2. Abonelik Hizmeti dönemi ve fiyatı:
a) Bir Hafta - 6,99 $
b) Bir Ay - 16.99 $
c) 3 Ay - 39.99$
d) 1 Yıl - 129,99$
3. Ödeme: Kullanıcı satın almayı onayladıktan ve ödemeyi yaptıktan sonra satın alım iTunes hesabına işlenir.
4. Otomatik Yenileme: Apple'ın iTunes hesabı, ilgili unvanın sona erme tarihinden 24 saat önce ücretlendirilecek ve başarılı bir ücret kesintisinden sonra abonelik süresi bir abonelik süresi kadar uzatılacaktır.
5. Yenilemeyi İptal Etme: ""Ayarlar" -->“iTunes Store ve App Store”--> “Apple Kimliği”-->""Apple Kimliğini Kontrol Et" -->”Apple'dan "Abonelikler" seçeneğine giderek otomatik abonelik hizmetinizi yönetebilir ya da devre dışı bırakabilirsiniz. Her fatura döneminin bitiminden 24 saat önce iptal edilebilir ve son kullanma tarihinden önceki 24 saat içinde herhangi bir ücret kesintisi yapılmaz.
6. Hizmet Sözleşmesi
a) Gizlilik politikamıza aşağıdaki bağlantıdan erişip okuyabilirsiniz: https://www.starmakersstudios.com/setting/privacy/sm/index
b) Hizmet şartlarımıza aşağıdaki bağlantıdan erişip okuyabilirsiniz: https://www.starmakersstudios.com/setting/terms/sm/index

BAĞLANTILI KALIN!
İndirme veya şarkı söyleme konusunda sorun mu yaşıyorsunuz? Müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin [email protected] tüm sorularınıza yardımcı olmaktan ve cevap vermekten mutluluk duyarız!

Bizi Facebook üzerinden beğenin
https://www.facebook.com/starmaker
Bizi İnstagramdan takip edin
https://www.instagram.com/starmaker_app
YouTube Kanalımıza Abone olun
https://www.youtube.com/user/StarMakerNetwork
Daha Fazla Göster
StarMaker-Sing Karaoke Songs 8.81.4 24 Nis 2024
24 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
1. Keşfet sayfasının etkileşimi ve görüntüleme deneyimi optimize edildi2. Acente özelliği yenilendi3. Çantaya Jeton Hediyeleri özelliği eklendi4. Canlı deneyim optimize edildi

~SKYWORK AI PTE LTD
Hakkında Daha Fazla Bilgi: StarMaker-Sing Karaoke Songs
Fiyat: FREE
Sürüm: 8.81.4
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.starmakerapp.starmaker
Boyut: 470,9 MB
Tür: Music
Çıkış Tarihi: 5 Mar 2010
Son Güncelleme: 24 Nis 2024
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: SKYWORK AI PTE LTD
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Bengalce - Birmanya Dili - Danca - Endonezce - Filipince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Japonca - Kannada - Korece - Malay - Malayalam - Pencapça - Portekizce - Rusça - Tamil - Tayca - Telugu - Urduca - Vietnamca - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: SKYWORK AI PTE LTD
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle