languages tr

Skype
Şimdi Yükle
Skype
Skype

Skype

Konuşma. Sohbet. İşbirliği‪.‬

Uygulama Boyutu: 235,7 MB
Çıkış Tarihi: 31 Mar 2009
Fiyat: FREE
4.5
9901 Derecelendirme
Boyut:
235,7 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Skype – Şimdi Bing GPT-4 ile Bağlanın, Yaratın, Konuşun ve Keşfedin

MICROSOFT BING İLE SKYPE, GPT-4 İLE GÜÇLENDİRİLMİŞTİR
Bing’e bire bir veya grup sohbetinde sorun:
- Bu yaz Avrupa seyahati planlamama yardım et
- Soğuk bir espri ifadesi yazın ve istediğiniz bir dile çevirin
- Film önerilerinde bulunmanı istiyorum
- Yaratıcılığınızı ortaya çıkarın
Skype şimdi, ücretsiz kullanabileceğiniz OpenAI’ın en son generatif dil modeli olan son teknoloji yapay zeka destekli yardımcı pilot Bing ile tümleştirildi. ChatGPT’nin artık Skype’ta olması sayesinde hiçbir teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. Sorunuzu, bir arkadaşınıza sorar gibi sormanız yeterli.
Bonus bilgi: ChatGPT'ye sorunuzu ana dilinizde sormayı deneyin ve sormak için en ilginç soruyu bulun!

TÜM SKYPE GÖRÜŞMELERİNİZ ÜCRETSİZ
Skype, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde istediğiniz kişiyle iletişimi sürdürmenin en iyi yoludur. Ailenizle, arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz. En fazla 100 kişi ile ücretsiz görüntülü arama gerçekleştirebilirsiniz, kısa mesaj gönderebilir ve yanıtlayabilirsiniz, ChatGPT'yi başkalarıyla kullanabilir ve sesli mesaj ve emoji gönderebilirsiniz, üzerinde çalıştığınız öğeleri göstermek için ekranınızı paylaşabilirsiniz.

TELEFONUNUZA İKİNCİ BİR NUMARA EKLEYİN
Daha fazla gizlilik mi gerekiyor? Bir Skype Numarası alın. Bu numara gizlidir ve uygun maliyetlidir. Ek Skype aboneliğiyle, dünyanın birçok ülkesinde sabit hatları ve cep telefonlarını uygun fiyatlarla arayabilirsiniz.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ HABERLER
Skype'ın yeni Bugün sekmesi ile ücretsiz kişiselleştirilmiş haberler alın. Güncel haberlerle bilgi edinin, üretken olun, eğlenin ve ilham alın.

Skype'tan Skype'a aramalar ücretsizdir. Operatör ücretleri uygulanabilir. Sınırsız bir İnternet tarifesi veya WiFi bağlantısı kullanmanız önerilir.

• Gizlilik ve Tanımlama Bilgileri ilkesi: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=507539
• Microsoft Hizmet Sözleşmesi: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=530144
• AB Sözleşmesi Özeti: https://go.skype.com/eu.contract.summary

Erişim İzinleri:
Tüm izinler isteğe bağlıdır ve onay gerektirir (bu izinleri vermeden Skype'ı kullanmaya devam edebilirsiniz ancak bazı özellikler kullanılamayabilir).

• Kişiler - Skype, cihaz kişilerinizi Microsoft'un sunucularıyla eşitleyip yükler, böylece kişileriniz arasından Skype kullananları kolayca bulup onlarla bağlantı kurabilirsiniz.
• Mikrofon - Mikrofon, sesli veya görüntülü aramalar sırasında kişilerin sizi duyabilmesi veya sesli mesajları kaydedebilmeniz için gereklidir.
• Kamera - Kamera, görüntülü aramalar sırasında kişilerin sizi görebilmesi veya Skype kullanırken fotoğraf ya da video çekebilmeniz için gereklidir.
• Konum - Konumunuzu diğer kullanıcılarla paylaşabilir veya yakınınızdaki ilgili yerleri bulmanıza yardımcı olması için konumunuzu kullanabilirsiniz.
• Fotoğraf Kitaplığı - Fotoğrafları saklayabilmek veya sohbet edebileceğiniz diğer kişilerle fotoğraflarınızı paylaşabilmek için depolama alanı gerekir.
•Bildirimler - Bildirimler ile Skype aktif olarak kullanılmadığında bile kullanıcıların mesaj veya çağrı aldığını bilmesi sağlanır.
• Siri - Siri'nin Skype'ta arama yapmasını sağlar.
• Takvim - Takvime erişim, aramaların zamanlanıp takvime eklenebilmesini sağlar.
• Hareket Kullanımı - Hareket kullanımı, Skype'ın cihazınızın ne zaman döndürüldüğünü algılaması ve böylece kamerayı doğru şekilde yönlendirebilmesi için kullanılır.
Daha Fazla Göster
Skype 8.117 11 Nis 2024
11 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
Geri bildirimleriniz ışığında Skype'ı geliştirmek için çalışıyoruz. İşte yenilikler:- PDF'e Bakış - PDF belgelerinin ilk sayfasının önizlemesini belgeyi açmaya gerek kalmadan doğrudan sohbette görüntüleyin! - Tıklanabilir sistem iletileri profillere giderek yeni eklenen sohbetleri sorunsuzca tanımanızı sağlar.- Sohbette çağrı iletisi bildirimleri için yenilenen kullanıcı arabirimi, cevapsız aramaları net ve eyleme dönüştürülebilir hale getirmenizi sağlar.- Hata düzeltmeleri ve kararlılık geliştirmeleriDaha ayrıntılı bilgi için https://go.skype.com/whatsnew sayfasına göz atın.

~Skype Communications S.a.r.l
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Skype
Fiyat: FREE
Sürüm: 8.117
Uyumluluk: iOS 14 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.skype.skype
Boyut: 235,7 MB
Çıkış Tarihi: 31 Mar 2009
Son Güncelleme: 11 Nis 2024
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Skype Communications S.a.r.l
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Bulgarca - Danca - Endonezce - Estonya Dili - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Slovence - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Skype Communications S.a.r.l
İlgili Uygulamalar
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle