languages tr

AccuWeather Hava Durumu
Şimdi Yükle
AccuWeather Hava Durumu
AccuWeather Hava Durumu

AccuWeather Hava Durumu

Hava Tahmini Radar Haritalar‪ı‬

Uygulama Boyutu: 190,4 MB
Çıkış Tarihi: 22 Ara 2008
Fiyat: FREE
4.5
24340 Derecelendirme
Boyut:
190,4 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
AccuWeather adı rasgele seçilmiş bir ad değildir. En kesin hava tahminlerini yapacak yeteneği geliştirirken bir yandan da "AccuWeather" markasını geliştirdik. Bu marka bizzat adıyla bizim en önemli ürünümüzü anlatıyor: kesin hava tahmini. Dünyanın en iyi ve en kesin hava durumu bilgisi kaynağı olarak elde ettiğimiz haklı ünümüzü korumak için şirket olarak gece gündüz çalışıyoruz.

Her gün dünyada yaklaşık 1,5 milyar insan günlük yaşamlarını planlamak, işletmelerini korumak ve günlerini daha iyi değerlendirmek için AccuWeather uygulamasına güveniyor. AccuWeather Superior Accuracy™ (Tahmin Doğruluk Derecesinde En Üst Düzey) özelliğiyle 100'den fazla dil ve lehçede ve diğer kamu veya özel hava tahmini kaynaklarının hepsinden daha çok sayıda olmak üzere, dünyadaki tüm konumlar için benzersiz hava tahminleri sunmaktadır.

AccuWeather sokak numarası detayında adresiniz veya GPS konumunuz itibariyle en yüksek seviyede yerelleştirilmiş, dakika bazında yağış tahmini aracı MinuteCast® de dahil olmak üzere benzersiz ve tescilli özellikleriyle en güncel hava durumu haber ve bilgilerini iletir. Bu özellik yağış türü ve yoğunluğunun da belirtildiği 120 dakikalık bir özetin yanı sıra yağışın bulunduğunuz konumu etkileyeceği başlangıç ve bitiş zamanlarını da sunar. MinuteCast® ABD ve sınırı olan ülkeler, Kanada, İsveç, Danimarka, Birleşik Krallık, İrlanda, Japonya, Fransa, İspanya, Almanya, Belçika, Andorra, Norveç, Finlandiya, Estonya, İsviçre, Hollanda, Lüksemburg, Cebeli Tarık, Liechtenstein ve giderek artan sayıda küresel konumda kullanılabilen bir özelliktir.

Günlük yaşamınızı planlamanıza yardımcı olan AccuWeather hava durumu bilgileriyle en güncel tahminlere her an ulaşın. Uygulamada şu içerikler bulunmaktadır:

• Mevcut durum hava durumu gözlemleri
• Hava durumu tahmini özet ve ayrıntılar
• Yerel / Kısa dönemli görünüm tahminleri
• Radar animasyonu ve uydu görüntüleri
• Videolar
• Ve daha fazlası

*İçerik konuma göre değişiklik gösterebilir.
Daha Fazla Göster
AccuWeather Hava Durumu 20.0.2 18 Mar 2024
18 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
İdeal hava durumu uygulamanız olma çabamız kapsamında, size daha kusursuz bir deneyim sunmak için birkaç hatayı düzelttik ve performansı optimize ettik.

~AccuWeather International, Inc.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: AccuWeather Hava Durumu
Fiyat: FREE
Sürüm: 20.0.2
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.yourcompany.TestWithCustomTabs
Boyut: 190,4 MB
Tür: Weather
Çıkış Tarihi: 22 Ara 2008
Son Güncelleme: 18 Mar 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: AccuWeather International, Inc.
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Azerice - Basitleştirilmiş Çince - Bulgarca - Danca - Endonezce - Estonya Dili - Farsça - Filipince - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Kazakça - Korece - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Makedonca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Slovence - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca - İzlandaca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle