pt

APGEN Enschede-Zuid
Instalar Agora
APGEN Enschede-Zuid
APGEN Enschede-Zuid

APGEN Enschede-Zuid

Tamanho do App: 78,5 MB
Data de Lançamento: 23 de mai. de 2024
Preço: FREE
3.8
6 Avaliações
Tamanho:
78,5 MB
Baixar na App Store

Capturas de Tela do App

iPhone
iPhone X
iMessage
Mais Capturas de Tela para iMessage
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Mostrar Mais
APGEN Enschede-Zuid 2.16.2 4 de jul. de 2024
4 de jul. de 2024 Histórico de Versões
In deze release hebben we de geeffunctionaliteit verbeterd. Naast de bestaande opties kun je nu ook je saldo in één keer opwaarderen en direct bijdragen aan collectes.Bovendien is er nu uitgebreide ondersteuning voor diverse betaalmethodes, waaronder creditcards.Daarnaast hebben we het eerste scherm bij het geven een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.

~Apostolisch Genootschap (NL)
Mais Informações sobre: APGEN Enschede-Zuid
Preço: FREE
Versão: 2.16.2
Compatibilidade: Requer o iOS 12 ou posterior
ID do Pacote: app.donkeymobile.enschedezuidapgen
Tamanho: 78,5 MB
Gênero: Lifestyle
Data de Lançamento: 23 de mai. de 2024
Última Atualização: 4 de jul. de 2024
Classificação Indicativa: Brazil L +4
Desenvolvedor: Apostolisch Genootschap (NL)
Idioma: Alemão - Francês - Frísio - Holandês - Inglês - Polonês -
Todos os Apps e Jogos Desenvolvidos por: Apostolisch Genootschap (NL)
Lançamentos Recentes

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Ocultar