languages en

Winkelwijzer
Install Now
Winkelwijzer
Winkelwijzer

Winkelwijzer

Developer: KroesePaternotte
App Size: 27.1 MB
Release Date: May 30, 2015
Price: FREE
3.8
6 Ratings
Size:
27.1 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
iPad
More Screenshots for iPad
iMessage
More Screenshots for iMessage
Welkom bij KroesePaternotte., de A1 retailspecialist van Nederland. Wij zijn sinds 1984 actief in de retailmarkt, variërend van winkels in winkelstraten, winkelcentra, woonboulevards alsmede warenhuizen en al het overige waar een kassa staat.

KroesePaternotte. begeleidt winkelbedrijven in de expansie naar kernwinkelgebieden in de Nederlandse steden, van Enschede tot Haarlem en van Amsterdam tot Maastricht. Wij begeleiden huurtransacties voor diverse (inter)nationale retailers zoals H&M, Inditex, Bestseller, Esprit, Swatch, Mango, Scotch & Soda, The Sting, Primark, Hema, V&D, P&C, New Yorker, Nike, WE, Geox, VF Corporation, Adidas, G-Star, Tommy Hilfiger, Levi’s, JYSK, De Tuinen, Takko, Ahold, Jumbo, Praxis en vele anderen. Deze transacties worden enerzijds begeleid namens huurders en anderzijds namens verhuurders.

Naast huur/verhuur heeft KroesePaternotte. in de afgelopen decennia een toonaangevende expertise opgebouwd ten aanzien van winkelbeleggingen. Zo hebben wij onder meer voor Unibail-Rodamco het Stadshart Amstelveen verworven en hebben wij voor een particuliere belegger bemiddeld bij de koop van het Afrikahuis (Esprit) gelegen aan de Kalverstraat te Amsterdam. Verder hebben wij de afgelopen jaren de belangen van diverse beleggers behartigd zoals voor Kroonenberg Groep, Unibail-Rodamco, ASR Vastgoed Vermogensbeheer, VastNed Retail, CBRE Global Investors en vele anderen. De verhuurders zijn, naast de institutionele beleggers (o.a. ASR Vastgoed Vermogensbeheer, VastNed Retail, CBRE Global Investors, Dela Vastgoed, Kroonenberg Groep en NSI) ook de particuliere beleggers.

Activatie code op uitnodiging.

--

Mapping API provided by Esri ArcGIS Runtime SDK for iOS.
Show More
Winkelwijzer 3.1.4. Jun 13, 2023
Jun 13, 2023 Version History
- nieuw kaart materiaal- handiger zoeken

~KroesePaternotte
More Information about: Winkelwijzer
Price: FREE
Version: 3.1.4.
Compatibility: Requires iOS 13 Or Later
Bundel Id: nl.kroesepaternotte.winkelwijzer
Size: 27.1 MB
Genre: Business
Release Date: May 30, 2015
Last Update: Jun 13, 2023
Content Rating: 4+
Developer: KroesePaternotte
Language: English -
All Apps & Games Developed by: KroesePaternotte
New Free Apps
Top New Paid Apps

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide