Winkelwijzer
Install Now
Winkelwijzer
Winkelwijzer

Winkelwijzer

Developer: KroesePaternotte
App Size: 35.2 MB
Release Date: 30 may 2015
Price: FREE
Price
FREE
Size
35.2 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
iPad
More Screenshots for iPad
Welkom bij KroesePaternotte., de A1 retailspecialist van Nederland. Wij zijn sinds 1984 actief in de retailmarkt, variërend van winkels in winkelstraten, winkelcentra, woonboulevards alsmede warenhuizen en al het overige waar een kassa staat.

KroesePaternotte. begeleidt winkelbedrijven in de expansie naar kernwinkelgebieden in de Nederlandse steden, van Enschede tot Haarlem en van Amsterdam tot Maastricht. Wij begeleiden huurtransacties voor diverse (inter)nationale retailers zoals H&M, Inditex, Bestseller, Esprit, Swatch, Mango, Scotch & Soda, The Sting, Primark, Hema, V&D, P&C, New Yorker, Nike, WE, Geox, VF Corporation, Adidas, G-Star, Tommy Hilfiger, Levi’s, JYSK, De Tuinen, Takko, Ahold, Jumbo, Praxis en vele anderen. Deze transacties worden enerzijds begeleid namens huurders en anderzijds namens verhuurders.

Naast huur/verhuur heeft KroesePaternotte. in de afgelopen decennia een toonaangevende expertise opgebouwd ten aanzien van winkelbeleggingen. Zo hebben wij onder meer voor Unibail-Rodamco het Stadshart Amstelveen verworven en hebben wij voor een particuliere belegger bemiddeld bij de koop van het Afrikahuis (Esprit) gelegen aan de Kalverstraat te Amsterdam. Verder hebben wij de afgelopen jaren de belangen van diverse beleggers behartigd zoals voor Kroonenberg Groep, Unibail-Rodamco, ASR Vastgoed Vermogensbeheer, VastNed Retail, CBRE Global Investors en vele anderen. De verhuurders zijn, naast de institutionele beleggers (o.a. ASR Vastgoed Vermogensbeheer, VastNed Retail, CBRE Global Investors, Dela Vastgoed, Kroonenberg Groep en NSI) ook de particuliere beleggers.

Activatie code op uitnodiging.

--

Mapping API provided by Esri ArcGIS Runtime SDK for iOS.
Show More
Show Less
Winkelwijzer 2.1.6 Update
30 may 2015 Version History
Nieuwe data

~KroesePaternotte
More Information about: Winkelwijzer
Price: FREE
Version: 2.1.6
Compatibility: Requires Requiere iOS 12 or later
Bundle Id: nl.kroesepaternotte.winkelwijzer
Size: 35.2 MB
Genre: Business
Release Date: 30 may 2015
Last Update: 30 may 2015
Content Rating: 4+
Developer: KroesePaternotte
Language: Inglés -
All Apps & Games Created by: KroesePaternotte
Top New Apps & Games in iPhone
Recent Releases Apps & Games
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine