MILLUU PARTNER
Install Now
MILLUU PARTNER
MILLUU PARTNER

MILLUU PARTNER

Developer: PROPTECH CORP SRL
App Size: 17.9MB
Release Date: 2021年8月16日
Price: FREE
Price
FREE
Size
17.9MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
Milluu e o platforma digitala conceputa sa usureze procesul de inchiriere a unei proprietati, ocupundu-se complet de fiecare etapa a demersului – de la prima la ultima zi a perioadei de inchiriere, oferind cea mai buna experienta posibila.

Milluu Partner este aplicatia dedicata agentilor imobiliari.

Cu Milluu, tu setezi limitele succesului! Totul online!
1. Reprezinți proprietăți în exclusivitate: în platfoma Milluu, toate listările sunt exclusive. Ca partener Milluu, te vei concentra exclusiv la ce te pricepi cel mai bine: managementul relației cu potențialii chiriași.
2. Marketing digital centralizat: toate proprietățile prezente în platforma Milluu beneficiază de suportul echipei noastre de marketing digital, care efectuează listarea si promovarea proprietății, astfel încât tu să-ți poți dedica timpul clienților tăi.
3. Tehnologie creată special pentru tine: platforma Milluu îți pune la dispoziție o aplicație dedicată, din care gestionezi cu ușurință toate activitățile: rezervarea de proprietăți în exclusivitate, agenda vizitelor potențialilor chiriași sau orice alte informații despre apartamentele din portofoliul tău. În plus, atât chiriașul cât și proprietarul au aplicații dedicate, astfel încât semnarea contractelor și plățile se vor face complet digital. Mai mult timp pentru a te concentra pe ce contează!
4. Venituri competitive și recurente: devenind partener Milluu, vei fi remunerat pe măsura performanței – atât la încheierea contractului de închiriere cat și lunar, pe parcursul întregii durate a contractului.
5. Partener cu tehnologia viitorului – Milluu crede în puterea tehnologiei de a schimba în bine viața oamenilor. Alături de noi, vei face parte din ecosistemul digital care va revoluționa experiența închirierii unui apartament.

Cum functionează pas cu pas
1. Te înregistrezi gratuit, treci prin procesul de evaluare și de training și devii partener Milluu.
2. Îți alegi din portofoliul Milluu proprietățile pe care dorești să le reprezinți în exclusivitate, fără nici un cost pentru tine.
3. Echipa de marketing digital Milluu promovează apartamentul cu datele tale de contact.
4. Gestionezi online agenda vizionărilor. Pentru a prezenta apartamentul potențialilor chiriași, ai acces în apartament printr-un smart lock, iar codul personalizat de acces îl primești direct in aplicație.
5. Esti remunerat atât la momentul semnării contractului de închiriere cât și lunar din întregul tău portofoliu de apartamente active în platformă.
Show More
Show Less
MILLUU PARTNER 1.4 Update
2021年8月16日 Version History
În această nouă versiune am îmbunătățit stabilitatea aplicației

~PROPTECH CORP SRL
More Information about: MILLUU PARTNER
Price: FREE
Version: 1.4
Compatibility: Requires iOS 13 or later
Bundle Id: com.proptechcorp.milluupartner
Size: 17.9MB
Genre: Lifestyle
Release Date: 2021年8月16日
Last Update: 2021年8月16日
Content Rating: 4+
Developer: PROPTECH CORP SRL
Language: 英語 -
All Apps & Games Created by: PROPTECH CORP SRL
Related Apps
Recent Releases Apps & Games
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine