EasyROM SelfCare
Install Now
EasyROM SelfCare
EasyROM SelfCare

EasyROM SelfCare

Developer: EasyROM B.V
App Size: 31.8MB
Release Date: 2019年3月9日
Price: FREE
Price
FREE
Size
31.8MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
De Stichting KGVP geeft IEDERE Nederlander en Vlaming GRATIS 5 keer een meting.

De realiteit is: iedereen wordt ooit eens ziek helaas. En soms is dat zo erg dat je leven op z’n kop staat. Dan wil je zsm en zo goed mogelijk herstellen. Meet daarom met EasyROM de kwaliteit van je medische behandeling, elke soort behandeling, op het allerhoogste wetenschappelijke niveau. Dokters zijn ook mensen en mensen zijn nooit perfect, dus help hen met EasyROM.

Je krijgt een T-Score bij elke meting en als deze veel hoger dan 50 is, dan is het verstandig om je behandelaar of arts te raadplegen. Die zal je vertellen wat er aan de hand is en wat er aan gedaan kan worden.

GEBRUIKSADVIES:
De EasyROM app geeft je geen advies en geen diagnose, net als dat een thermometer dat niet doen. Maar de app geeft WEL aan dàt er iets mis is. Neem de antwoorden en vragen met je medische hulpverlener door, zodat deze een heel goed beeld krijgt van je klachten en je daarmee goed kan helpen.

ALGEMEEN GEBRUIKSADVIES:
Je kan natuurlijk elk van de 28 testen doen, het staat je vrij om de ernst van je medische klachten te meten, welke dat ook zijn. EasyROM geeft je het inzicht in die klachten en met de vragen en de antwoorden, help je je medisch hulpverlener om jou en je klachten beter, sneller en makkelijker te begrijpen. Dat is voor jou nuttig (beter advies en opties) en voor je behandelaar nuttig (sneller screenen, diagnose stellen en behandelstappen voorstellen).

Over EasyROM zelf:
Wij werken met deze app nauw samen met de Stichting KGVP, die ervoor zorg draagt dat de EasyROM app op de juiste manier en in de juiste handen komen. Wij ontwikkelen de EasyROM op basis van feedback van de gebruikers en van de KGVP.

Omdat de KGVP een non-profit patiëntenorganisatie is, zijn de metingen ook maar 24 cent per stuk. Dat is de inkoopprijs van PROMIS, die afgedragen moet worden als licentiekosten. Goedkoper kan het niet helaas.

De EasyROM app is helemaal gefinancierd uit eigen middelen, van privégeld van de oprichters.
Show More
Show Less
EasyROM SelfCare 1.5 Update
2019年3月9日 Version History
Anonieme registratie is verbeterd met 5 gratis metingen.De credits voor die metingen worden bij elke nieuwe anonieme registratie toegevoegd aan de testcredits balans.

~EasyROM B.V
More Information about: EasyROM SelfCare
Price: FREE
Version: 1.5
Compatibility: Requires iOS 9 or later
Bundle Id: com.production.easyROMSelfCare
Size: 31.8MB
Release Date: 2019年3月9日
Last Update: 2019年3月9日
Content Rating: 12+
Developer: EasyROM B.V
Language: 英語 -
All Apps & Games Created by: EasyROM B.V
Recent Releases Apps & Games
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine