ja

APGEN Enschede-Zuid
今すぐインストール
APGEN Enschede-Zuid
APGEN Enschede-Zuid

APGEN Enschede-Zuid

アプリのサイズ: 77.8MB
リリース日: 2024年5月23日
価格: FREE
3
6 評価
サイズ:
77.8MB
App Store でダウンロード

アプリのスクリーンショット

iPhone
iPhone X
iMessage
iMessageのその他のスクリーンショット
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
もっと見る
の詳細情報: APGEN Enschede-Zuid
価格: FREE
バージョン: 1.0
互換性: iOS 12 またはそれ以降
バンドルID: app.donkeymobile.enschedezuidapgen
サイズ: 77.8MB
ジャンル: Lifestyle
リリース日: 2024年5月23日
コンテンツの評価: 4+
開発者: Apostolisch Genootschap (NL)
言語: オランダ語、ドイツ語、フランス語、フリジア語、ポーランド語、英語 -
によって開発されたすべてのアプリ & ゲーム: Apostolisch Genootschap (NL)
最新リリース

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
非表示