fr

APGEN Enschede-Zuid
Installer maintenant
APGEN Enschede-Zuid
APGEN Enschede-Zuid

APGEN Enschede-Zuid

Taille de l'application : 78,5 Mo
Date de sortie : 23 mai 2024
Prix : FREE
3.8
6 Évaluations
Taille :
78,5 Mo
Télécharger sur l'App Store

Captures d'écran de l'application

iPhone
iPhone X
iMessage
Plus de captures d'écran pour iMessage
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Voir plus
APGEN Enschede-Zuid 2.16.2 4 juil. 2024
In deze release hebben we de geeffunctionaliteit verbeterd. Naast de bestaande opties kun je nu ook je saldo in één keer opwaarderen en direct bijdragen aan collectes.Bovendien is er nu uitgebreide ondersteuning voor diverse betaalmethodes, waaronder creditcards.Daarnaast hebben we het eerste scherm bij het geven een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.

~Apostolisch Genootschap (NL)
Plus d'informations sur : APGEN Enschede-Zuid
Prix : FREE
Version : 2.16.2
Compatibilité : Nécessite iOS 12 Ou ultérieur
ID du bundle : app.donkeymobile.enschedezuidapgen
Taille : 78,5 Mo
Genre : Lifestyle
Date de sortie : 23 mai 2024
Dernière mise à jour : 4 juil. 2024
Classement du contenu : 4+
Développeur : Apostolisch Genootschap (NL)
Langue : Français - Allemand - Anglais - Frison - Néerlandais - Polonais -
Toutes les Apps & jeux développés par : Apostolisch Genootschap (NL)
Nouvelles sorties

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Cacher