en

APGEN Enschede-Zuid
Install Now
APGEN Enschede-Zuid
APGEN Enschede-Zuid

APGEN Enschede-Zuid

App Size: 77.8 MB
Release Date: May 23, 2024
Price: FREE
3
6 Ratings
Size:
77.8 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
iMessage
More Screenshots for iMessage
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Show More
More Information about: APGEN Enschede-Zuid
Price: FREE
Version: 1.0
Compatibility: Requires iOS 12 Or Later
Bundel Id: app.donkeymobile.enschedezuidapgen
Size: 77.8 MB
Genre: Lifestyle
Release Date: May 23, 2024
Content Rating: 4+
Developer: Apostolisch Genootschap (NL)
Language: English - Dutch - French - Frisian - German - Polish -
All Apps & Games Developed by: Apostolisch Genootschap (NL)
Recent Releases

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide