de

APGEN Enschede-Zuid
Jetzt installieren
APGEN Enschede-Zuid
APGEN Enschede-Zuid

APGEN Enschede-Zuid

App Größe: 78,5 MB
Veröffentlichungsdatum: 23. Mai 2024
Preis: FREE
3.8
6 Bewertungen
Größe:
78,5 MB
Im App Store herunterladen

Screenshots für die App

iPhone
iPhone X
iMessage
Mehr Screenshots für iMessage
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
Mehr anzeigen
APGEN Enschede-Zuid 2.16.2 4. Juli 2024
4. Juli 2024 Versionsverlauf
In deze release hebben we de geeffunctionaliteit verbeterd. Naast de bestaande opties kun je nu ook je saldo in één keer opwaarderen en direct bijdragen aan collectes.Bovendien is er nu uitgebreide ondersteuning voor diverse betaalmethodes, waaronder creditcards.Daarnaast hebben we het eerste scherm bij het geven een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.

~Apostolisch Genootschap (NL)
Mehr Informationen über: APGEN Enschede-Zuid
Preis: FREE
Version: 2.16.2
Kompatibilität: Erfordert iOS 12 oder neuer
Bündel-ID: app.donkeymobile.enschedezuidapgen
Größe: 78,5 MB
Genre: Lifestyle
Veröffentlichungsdatum: 23. Mai 2024
Letztes Update: 4. Juli 2024
Altersfreigabe: 4+
Entwickler: Apostolisch Genootschap (NL)
Sprache: Deutsch - Englisch - Französisch - Friesisch - Niederländisch - Polnisch -
Alle Apps & Spiele entwickelt von: Apostolisch Genootschap (NL)
Neue Veröffentlichungen

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Verbergen