languages en

E.ON Ügyfélszolgálat
Install Now
E.ON Ügyfélszolgálat
E.ON Ügyfélszolgálat

E.ON Ügyfélszolgálat

App Size: 168.5 MB
Release Date: Feb 20, 2014
Price: FREE
2
2 Ratings
Size:
168.5 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iMessage
Töltse le és próbálja ki az E.ON ügyfélszolgálati mobilalkalmazását, hogy még kényelmesebben és egyszerűbben intézhesse ügyeit. Az applikációval a nap 24 órájában, néhány perc alatt elvégezheti ügyeit.

Az applikációba az Online ügyfélszolgálati regisztrációjával (e-mail cím, jelszó) léphet be. Ha még nem regisztrált, az alábbi linken pár perc alatt megteheti:
eon.hu/ugyintezes

Az applikációban az alábbi ügyeket intézheti:
• Mérőállás diktálás fényképesen – alkalmazásunk segítségével Ön is elvégezheti egyszerűen az éves leolvasást. Ezzel kiválthatja a személyes leolvasást, sőt elküldheti a rendszeres havi diktálását is. Havi bontásban visszanézheti korábbi mérőállásait. A következő diktálási időszakot naptárjába mentheti.
• Számlabefizetés és megtekintés – egyszerűen befizetheti számláit az alkalmazáson keresztül. Számláit megtekintheti és le is töltheti.
• Részszámla módosítás – Csökkent vagy nőtt év közben a fogyasztása? Módosítsa a részszámlájában elszámolt mennyiséget az alkalmazásban.
• E-számlára váltás – Legyen Ön is e-számlás! Az e-számla minden adatot tartalmaz, amit a papíralapú számla. Kényelmes és környezetbarát megoldás.
• Felhasználó azonosítók kezelése – A fiókjához több felhasználó azonosítót (partnerszámot) is hozzáadhat. Így egyben kezelheti azokat, sőt egyedi névvel láthatja el vagy törölheti is őket.
• Értesítések beállítása – kérjen értesítőt a fontosabb eseményekről, hogy ne maradjon le a diktálási időszakáról, új számla kiállításáról vagy a tervezett üzemszünetekről.
• Személyes adatok módosítása – tartsa naprakészen személyes adatait, hiszen ez az Ön érdeke is.
• Ügyintézési PIN kód beállítása – sok esetben hasznos lehet, ha más is intézhet ügyet az Ön nevében, ezért érdemes beállítani az ügyintézési PIN kódot.
• Ügyfélszolgálati kereső – szükség esetén helymeghatározással segítünk megkeresni az Önhöz legközelebbi személyes ügyfélszolgálati irodánkat.
Show More
E.ON Ügyfélszolgálat 2.4.7 Apr 16, 2024
Apr 16, 2024 Version History
Apróbb hibajavítások

~E.ON Digital Technology Hungary Kft.
More Information about: E.ON Ügyfélszolgálat
Price: FREE
Version: 2.4.7
Compatibility: Requires iOS 12 Or Later
Bundel Id: hu.eon.ugyfelszolgalat
Size: 168.5 MB
Genre: Utilities
Release Date: Feb 20, 2014
Last Update: Apr 16, 2024
Content Rating: 4+
Developer: E.ON Digital Technology Hungary Kft.
Language: Hungarian -
All Apps & Games Developed by: E.ON Digital Technology Hungary Kft.

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide