Scoala Auto Chestionare DRPCIV
Install Now
Scoala Auto Chestionare DRPCIV
Scoala Auto Chestionare DRPCIV

Scoala Auto Chestionare DRPCIV

App Size: 59.05 MB
Release Date: 2022-04-15
Price: 免费
Price
免费
Size
59.05 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
More Screenshots for iPad
Scoala auto chestionare drpciv 2022
Pregateste-te pentru examenul teoretic cu cea mai bine structurata aplicatie de chestionare auto din Romania! Toate informatiile necesare de care ai nevoie pentru a promova examenul auto cu 26 de puncte sunt aici pentru tine!

DRPCIV
Nu stii daca aplicatia este buna? Te asiguram ca toate intrebarile sunt cele oficiale DRPCIV 2021 - 2022! Scoala auto contine doar chestionare drpciv oficiale care te vor ajuta sa promovezi testul auto cu 26 puncte.

Chestionare DRPCIV
Școala auto este structurata in asa fel incat procesul de invatare sa fie mult mai usor! Genereaza cu usurinta noi chestionare auto cu intrebari diferite si concentreaza-te asupra examenului. Daca vei urma intocmai sfaturile din aplicatie iti garantam ca vei fi doar la un pas distanta in obtinerea unui permis de conducere!

Chestionare auto 2021 - 2022
Aplicatia este actualizata constant astfel incat informatiile din aceasta sa fie mereu la zi cu noile prevederi din codul rutier.

Cum sa iei sala din prima cu 26 de puncte?
Aceasta este o intrebare foarte des auzita in randul celor care doresc sa obtina un permis de conducere. Raspunsul este simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa parcurgi mediul de invatare din aplicatia Scoala auto si sectiunea de indicatoare rutiere si de asemenea sa citesti codul rutier. Toate acestea le gasiti in aceasta aplicatie! Ultimul pas in obtinerea unui permis de conducere este sa faci chestionare auto 2021 foarte des pana cand vei promova constant cu 26 puncte!

Scoala auto
Esti pregatit sa te inscri la scoala de soferi? Indiferent daca esti sau nu elev la scoala auto, este necesar sa sustii proba teoretica. Acesta este alcatuit dintr-un chestionar cu intrebari aleatorii din codul rutier. O parte dintre aceste intrebari le veti invata la scoala de soferi, insa restul trebuiesc invatate din chestionare auto drpciv.

DRPCIV 2022 categoria b - legislatie rutiera
Școala auto a pregatit pentru tine un cumul de informatii bine structurat care te va pregati sa devi sofer! Indiferent de categoria aleasa la scoala auto, in aplicatia noastra de chestionare drpciv veti regasi teste pentru categori A, B, C, D, E si redobandire!

Cum sa obti un permis de conducere?
Procesul de obtinere a unui permis de conducere este alcatuit din doua parti. Prima fiind partea teoretica, in care elevul invata regulile si obligatiile in trafic si indicatoarele rutiere, iar intr-un final acesta este supus unui test teoretic cu 26 de puncte, din care trebuie sa raspunda corect la minim 22 de intrabari. A doua parte in procesul de obtinere a unui permis de conducere este cea practica. Aici cursantul invata sa conduca masina si sa aplice regulile de legislatie rutiera.


Scoala Auto
Dorim sa te acomodezi rapid cu aplicatia noastra de chestionare. Aceasta are aspectul din mediul de testare identic cu cel oficial. Școala Auto isi da tot interesul pentru inbunatatirea aplicatiei si suportul noilor conducatori auto!

Iti multumim ca ai ales aplicatia noastra de chestionare drpciv si iti uram succes!
Show More
Show Less
Scoala Auto Chestionare DRPCIV 2 Update
2022-04-27 Version History
- au fost remediate probleme minore din mediul de testare

~VISUAL MOBILE SOFTWARE S.R.L.
More Information about: Scoala Auto Chestionare DRPCIV
Price: 免费
Version: 2
Compatibility: Requires 10.0 or later
Bundle Id: com.scoala-auto.chestionare-auto-drpciv
Size: 59.05 MB
Release Date: 2022-04-15
Last Update: 2022-04-27
Content Rating: 4+
Developer: VISUAL MOBILE SOFTWARE S.R.L.
Language: EN -
All Apps & Games Created by: VISUAL MOBILE SOFTWARE S.R.L.
Recent Releases Apps & Games
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine