ar

APGEN Enschede-Zuid
ثبت الآن
APGEN Enschede-Zuid
APGEN Enschede-Zuid

APGEN Enschede-Zuid

حجم التطبيق: 78٫5 م.ب.
تاريخ الإصدار: 23 مايو 2024
السعر: FREE
3.8
6 التقييمات
الحجم:
78٫5 م.ب.
تنزيل من متجر التطبيقات

لقطات الشاشة للتطبيق

آيفون
آيفون X
آي مسج
المزيد من لقطات الشاشة لآي مسج
Als gemeente willen wij betrokken zijn met elkaar, efficiënt de organisatie van de kerk onderhouden, elkaar ondersteunen en nog veel meer. Onze eigen mobiele app helpt ons hierbij!

Dankzij onze unieke groepenstructuur helpen wij kerken beter te communiceren. Met de hele gemeenschap, maar ook onderling. U kunt zelf groepen toevoegen en mensen daarvoor uitnodigen. Een slimme timeline zorgt er voor dat iedere gebruiker persoonlijke en relevante informatie ziet.

Steeds minder mensen hebben cash geld. Met de Donkey Mobile collecte feature kunt u geven via uw smartphone, binnen twee klikken. Snel en effectief, waarbij 100% van uw donaties naar het goede doel gaat! Wel zo eerlijk.

Bekijk de agenda voor uw hele gemeente, maar ook voor specifieke groepen. Dankzij het slimme groepensysteem krijg je een agenda op maat voor jou. Koppel het vervolgens aan uw eigen agenda en mis niks!

Wie zoekt er tegenwoordig nog een telefoonnummer op in het telefoonboek? Vrijwel niemand! Dankzij de gemeentegids feature is iedereen binnen uw kerkelijke gemeente terug te vinden. Snel berichten sturen, naar een adres navigeren of zien wat iemands rol in de kerk is? Met de digitale gemeentegids wordt het makkelijk.
أظهر المزيد
APGEN Enschede-Zuid 2.16.2 4 يوليو 2024
4 يوليو 2024 تاريخ الإصدارات
In deze release hebben we de geeffunctionaliteit verbeterd. Naast de bestaande opties kun je nu ook je saldo in één keer opwaarderen en direct bijdragen aan collectes.Bovendien is er nu uitgebreide ondersteuning voor diverse betaalmethodes, waaronder creditcards.Daarnaast hebben we het eerste scherm bij het geven een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt.

~Apostolisch Genootschap (NL)
المزيد من المعلومات حول: APGEN Enschede-Zuid
السعر: FREE
الإصدار: 2.16.2
التوافق: ‫يتطلب iOS 12 أو أحدث
رقم الحزمة: app.donkeymobile.enschedezuidapgen
الحجم: 78٫5 م.ب.
النوع: Lifestyle
تاريخ الإصدار: 23 مايو 2024
آخر تحديث: 4 يوليو 2024
تقييم المحتوى: ‪4+‬
المطور: Apostolisch Genootschap (NL)
اللغة: الألمانية، الإنجليزية، البولندية، الفرنسية، الفريزية، الهولندية -
أحدث الإصدارات

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
إخفاء