languages ar

Pyt Knap
ثبت الآن
Pyt Knap
Pyt Knap

Pyt Knap

المطور: Per Meldgaard
حجم التطبيق: 12٫3 م.ب.
تاريخ الإصدار: 20 أغسطس 2019
السعر: 12٫99 ر.س.‏
3
6 التقييمات
الحجم:
12٫3 م.ب.
تنزيل من متجر التطبيقات

لقطات الشاشة للتطبيق

آيفون
آيفون X
آيباد
المزيد من لقطات الشاشة للآيباد
آي مسج
المزيد من لقطات الشاشة لآي مسج
Pyt Knap lader dig komme videre i dit liv. Et enkelt klik på knappen og du er fri af det der plagede eller irriterende dig.

Hvis der er noget der nager dig er det ofte godt at få det ud af systemet. Det gør du med et enkelt klik på Pyt Knappen.

Din livskvalitet bliver ramt hvis du ikke kan sige pyt. Du ved, hvordan det er at gå og med en masse negative tanker. Du kan enten fortsætte med en træls mavefornemmelse, og samtidig forpeste dine omgivelser, eller du kan vælge at sige: »Øv, hvor irriterende, men jeg siger Pyt« og samtidigt give din Pyt Knap et hurtigt klik.

Integration til Apple SUNDHED
Hver gang du bruger Pyt Knappen gemmes 2 Mindfulness minutter i Apples Sundheds app så du kan følge med i hvor meget Pyt Knappen har hjulpet dig.

Integration til Siri
Lær Siri at når du siger “Pyt med det” skal hun trykke på Pyt Knappen. Super let at komme videre med dit liv mens dine hænder er optaget af at tørre mælk op.
أظهر المزيد
Pyt Knap 2.1.1 30 يوليو 2023
30 يوليو 2023 تاريخ الإصدارات
Vi har arbejdet hårdt for at forbedre vores app og gøre din oplevelse endnu bedre! I denne opdatering har vi foretaget en række mindre optimeringer for at gøre appen mere stabil og pålidelig.Men det er ikke alt! Vi ved, hvor meget vores brugere elsker vores 'Pyt-sætninger', og vi har derfor tilføjet 16 nye, inspirerende og opmuntrende sætninger. Disse vil hjælpe dig med at slippe stress og bekymringer og tilføje et lille boost til din dag. Vi håber, du vil nyde dem!Tak for at du bruger vores app. Vi værdsætter din støtte og feedback. Husk at dele appen med dine venner og familie, så de også kan opleve den positive kraft i at sige 'Pyt'!

~Per Meldgaard
المزيد من المعلومات حول: Pyt Knap
السعر: 12٫99 ر.س.‏
الإصدار: 2.1.1
التوافق: ‫يتطلب iOS 12 أو أحدث
رقم الحزمة: peme.PytKnap
الحجم: 12٫3 م.ب.
النوع: Health & Fitness
تاريخ الإصدار: 20 أغسطس 2019
آخر تحديث: 30 يوليو 2023
تقييم المحتوى: ‪4+‬
المطور: Per Meldgaard
اللغة: الإنجليزية، الدنماركية -
جميع التطبيقات والألعاب المطورة بواسطة: Per Meldgaard
اكتشف تطبيقات وألعاب جديدة
أحدث الإصدارات

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
إخفاء