en

Kültür Sanat Haritası
Install Now
Kültür Sanat Haritası
Kültür Sanat Haritası

Kültür Sanat Haritası

Developer: Ansolon
App Size: 14.6 MB
Release Date: Mar 1, 2015
Price: FREE
3
6 Ratings
Size:
14.6 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
iMessage
More Screenshots for iMessage
16 yıldır, hiç ara vermeden Ankara'nın kültür ve sanat gündemini belirleyen Ankara Kültür ve Sanat Haritası, son 5 yıldır Kültür Sanat Haritası olarak Türkiye'nin dört bir yanına kelimelerini ve ruhunu gönderiyor.

Türkiye'de dergi yayıncılığı seksenli yıllarda yayınlanan birkaç popüler dergi ile ivme kazanmıştır. Kültür ve Sanat Haritası, 16 yıldır ayakta kalarak, yerel yayınlar arasından sıyrılıp, markalaşmış ve iletişim mecrası olarak gelişmiş ve kurumsallaşmıştır. Hayatın her alanını kapsayan markalaşmış dergisi, modern işletme yöntemi ve son derece nitelikli insan kaynaklarıyla, Kültür Sanat Haritası, yayıncılık sektöründe örnek sayılabilecek bir çizgide yoluna devam etmektedir. Yaratıcı ve söz konusu olabilecek tüm yenilikleri kapsayan yaklaşımıyla kültür sanat gündeminin en belirleyicilerindendir. Gerek okurlar gerekse reklamverenler cephesinde tartışmasız önemli bir yerdedir.

Kültür Sanat Haritası, şehirlerin yakın takipçisidir. Kültür, sanat, eğlence ve kent insanını her ay sayfalarına taşır. Gazetecilik terimi olarak da bilinen 5N 1K""Ne? Nerede? Ne zaman? Nasıl? Neden? ve Kim?" prensibini öngörerek sayfalarının konseptini hazırlarken okuyucuya soracağı soruların cevaplarını verir. Bu sayede hem okuyucuya yol gösterir, hem de okuyucunun bilgilenmesine olanak sunar.

Harita okurları; kentli profesyoneller, öğrenciler, kültür-sanat faaliyetlerini takip eden her kesimden insanlardır. Kültür Sanat Haritası okurları; hem bir ay içinde yapılacak kültürel sanatsal faaliyetlerden önceden haberdar olmakta, hem de hangi faaliyete katılabileceklerinin zaman planlaması fırsatını bulmaktadırlar.

Kültür Sanat Haritası, yalın, renkli, kolayca taşınabilen, saklanabilen kendine özel ebatı ile aylık bir kültür sanat rehberidir. Ve markasını kentli olan ve kentini seven kişinin rehberi olarak konumlandırır. Kentin kültür sanat gündemini merak eden, yakından takip edenlerin kısacası kentli için bir yaşam rehberidir.
Show More
Kültür Sanat Haritası 1.0 Feb 28, 2015
Feb 28, 2015 Version History
Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.

~Ansolon
More Information about: Kültür Sanat Haritası
Price: FREE
Version: 1.0
Compatibility: Requires iOS 6 Or Later
Size: 14.6 MB
Genre: Lifestyle
Release Date: Mar 1, 2015
Last Update: Feb 28, 2015
Content Rating: 4+
Developer: Ansolon
Language: English -
All Apps & Games Developed by: Ansolon
Recent Releases

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide