languages en

Helen Harperla Biz Bize
Install Now
Helen Harperla Biz Bize
Helen Harperla Biz Bize

Helen Harperla Biz Bize

Developer: Spacesheep
App Size: 15.98 MB
Release Date: 2014-05-02
Price: Free
3
7 Ratings
Size:
15.98 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
Özel günlerini takip et, hazırlıksız yakalanma! Riskli günlerini kaçırma, önlem al. Ayın hareketlerinin hayatına etkilerini takip et, geleceğe dair merak ettiğin soruları sor, yanıtlarnı al, Helen Harper ürünleriyle tanış ve onları kolayca satın al.

Helen Harper ile Biz Bize, Helen Harper’ın tüm kadınlara armağanı … Workattack tarafından yaratılan Biz Bize’de bilindik özel gün uygulamalarından farklı ve sıradışı pek çok özellik mevcut.

Hande Kazanova’yla Ayın İzinde: Ünlü astrolog Hande Kazanova sadece Biz Bize’ye özel ayın üzerimizdeki etkilerini yorumluyor. Böylece kullanıcılar, kendi burçları için kişiselleştirilmiş günlük içeriğe ulaşıyor.

Sihirli Kelebek: Kullanıcılar, hayatlarıyla ilgili cevabını merak ettikleri soruları sorup, yanıt alabiliyor. Hayatıyla ilgili bir işarete ihtiyaç duyanlar bu bölümü çok sevecek! Üstelik, geniş yanıt havuzundan karşılarına çıkacak cümleler, her defasında onları şaşırtacak.

Kelebek Günlerim: Kullanıcılar özel gün takvimlerini oluşturabilecek, bu günler yaklaşırken uygulama tarafından haberdar edilecek ve onlar için riskli günleri görebilecekler.

Ürünler: Kullanıcılar bu alanda Helen Harper ürünlerinin tamamını bir arada görebilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirler. Üstelik ürün görsellerine tıklayarak, onları online olarak satın alabilirler.
Show More
Helen Harperla Biz Bize 1.5 2015-02-12
2015-02-12 Version History
iOS 8 Uyumluluğu sağlandı

~Spacesheep
More Information about: Helen Harperla Biz Bize
Price: Free
Version: 1.5
Compatibility: 7.0 Or Later
Bundel Id: net.spacesheep.helenharper
Size: 15.98 MB
Release Date: 2014-05-02
Last Update: 2015-02-12
Content Rating: 4+
Developer: Spacesheep
Language: TR -
All Apps & Games Developed by: Spacesheep

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide